Mergi spre compartimentul: Muzica
31 mai 2017, 10:55 Muzica views 21397
Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare (Video, Doc)
31 mai 2017, 10:55 Muzica views 21397

Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare (Video, Doc)

Vineri, la 26 mai curent, la Moscova în incinta Palatului de Stat din Kremlin a avut loc finala Concursului muzical pentru copii, rămași fără îngrijire părintească - «Ты супер!», la care a participat Ana Erhan, concurenta în vîrstă de opt ani din Republica Moldova.

Pe scena Palatului din Kremlin tînără participantă în duet cu cîntărețul moldovean Arsenium a interpretat celebrul hit "Dragostea din tei". Dedicarea și talentul tinerei interprete au fost consemnate de către Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă. Astfel, din numele ambasadorului Andrei Neguța și a colectivului Ambasadei Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare ca mulțumire pentru contribuția la promovarea imaginii Republicii Moldova.

Sursa: www.rusia.mfa.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica , diploma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
1328 locuitori

Alexăndreni este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 5 km de oraşul Edineţ, la 14 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1328 de locuitori. Satul Alexăndreni este atestat documentar în anul 1855.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.