Mergi spre compartimentul: Muzica
29 noiembrie 2018, 10:05 Muzica views 16486
Eva Timuș a ridicat sala în picioare la un show televizat (Video)
29 noiembrie 2018, 10:05 Muzica views 16486

Eva Timuș a ridicat sala în picioare la un show televizat (Video)

Eva Timuș a ajuns în etapa de „Knock-out" la Vocea României, iar felul cum a cîntat pe scenă a dus-o în etapa următoare. Irina Rimeș, antrenoarea cu care ea va merge mai departe, a ascultat-o pe tînăra moldoveancă în picioare.

„Chiar îi spuneam lui Andrei, măi, cum arată fata asta, zici că acum a ieșit dintr-o cutie, ca o păpușă. Ești foarte frumoasă, iar piesa asta ți-a ținut registrul acut aproape tot timpul. Așa ciudat și s-a potrivit cumva, nu mă așteptam la alegea asta muzicală. Cîți ani ai? (Eva: 16) Ești ilegal de frumoasă!", a declarat Smiley după evoluția talentatei moldovence.

În cadrul Vocea României, Eva Timuș merge mai departe în echipa Irinei Rimeș. Sîmbătă, 1 decembrie, Eva și ceilalți concurenți vor ieși pe scenă în audițiile LIVE.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

show , Eva Timush , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.