Mergi spre compartimentul: Muzica
26 noiembrie 2012, 17:12 Muzica views 5762
26 noiembrie 2012, 17:12 Muzica views 5762

Şlagărul Anului şi-a desemnat cîştigătorii

Cele mai populare piese a anului 2012 au fost premiate la ediţia a cincea a Festivalului "Şlagărul anului". În cadrul manifestării au fost premiaţi aşa interpreţi ca: Irina Remeş, Natan, Dianna Rotaru, Adrian Ursu, Natalia Gordienko, Ionel Istrati, Pasha Parfeni, Dara, Olia Tira, Cristy Rouge, Karizma, Cristina Croitoru, Tania Cerga, Nicu Ţărnă şi Jucătoru, Ion Raţa, Guz, Boris Covali, Nona Marian, Ana Barbu, Nelly Ciobanu, Alina Dabija(textier) şi Doina Sclifos (textier).

La fel, trupa «Noroc» a primit premiul pentru contribuţie indispensabilă la dezvoltarea industriei muzicale din Moldova.

În acest an, selectarea melodiilor a fost efectuată în colaborare cu o companie care a urmărit pe parcursul întregului an difuzările tuturor melodiilor la toate posturile de radio din ţară.
 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , Festival , Slagarul Anului

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
349 locuitori

Mana este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Mana a fost menționat documentar în anul 1500.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.