Mergi spre compartimentul: Muzica
05 martie 2013, 15:27 Muzica views 5814
05 martie 2013, 15:27 Muzica views 5814

Fuego va lansa un nou album “O lacrimă de cîntec”

Interpretul din România Fuego pregăteşte lansarea unui nou album alcătuit din două CD-uri. Acesta va conţine 30 de piese şi va fi lansat în cadrul turneului naţional “O lacrimă de cîntec”, informează MOLDPRES.

Fuego îşi va lansa albumul în premieră la Constanţa, România, pe 20 martie. Albumul “O lacrimă de cîntec” va avea un design special şi va cuprinde două cd-uri, fiecare cu cîte 15 piese.

Cele două materiale discografice sînt realizate în colaborare cu apreciata compozitoare din R. Moldova, Maria Stoianov. Aceasta este creatoarea cîntecelor de dor "Trandafiri în dar", "Un fluture sînt", ce se vor regăsi pe album. Un alt colaborator este compozitorul Marius Cristian Popa, cel care l-a ajutat pe Fuego la cel mai recent material discografic al interpretului intitulat "Lacrimi".

Fuego este aşteptat şi la Chişinău pe 11 martie cu un concert live, notează MOLDPRRES.

Cuvinte cheie:

muzica , premiera , vedete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
874 locuitori

Valea Trestieni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Isăicani, Luminița, Odobești, Valea Trestieni şi Selișteni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 92 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Valea Trestieni constituia 874 oameni. Satul Valea Trestieni a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.