Mergi spre compartimentul: Muzica
20 iunie 2023, 12:30 Muzica views 1061
20 iunie 2023, 12:30 Muzica views 1061

Pentru un concert extraordinar și o muzică bună, vremea rea nu este o piedică

Pe 18 iunie, la Teatrul Verde a avut loc cu mare succes un concert extraordinar al celebrului naist și compozitor, Artistului poporului Moldovei, Constantin Moscovici, și al Crazy Orchestra, iar desfășurarea acestuia nu a putut fi împiedicată nici de ploaia rapidă de vară.

Un proiect unic creat de Constantin Moscovici combină compozițiile rock interpretate la nai, împreună cu Crazy Orchestra.

În pofida vremii nefavorabile, mulțimea de spectatori adunați la acest eveniment unic nu a plecat, dar a continuat să se bucure de muzica preferată, simofoniile rock interpretate de marii artiști.

Ploaia a început simbolic pe muzica hit-ului Metallica "Nothing Else Matters". Pe fețele publicului se vedeau zîmbete și fericire copilărească.

Pentru public au răsunat la nai cele mai bune hituri ale legendarelor trupe rock The Beatles, AC/DC, Deep Purple, The Eagles, Kiss, The Animals, Queen, Scorpions și altele.

"Ploaia a demonstrat cît de mult oamenii apreciază tot ce fac eu, nimeni nu a plecat și au fost alături!",- a scris Constantin Moscovici după concert.

Concertul a avut loc cu sprijinul DAAC-Hermes, sponsorul evenimentului Jaguar și Land Rover.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Constantin Moscovici

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1578
Populația:
1070 locuitori

Climăuţii de Jos este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Climăuţii de Jos și Cot. Satul Climăuţii de Jos este aşezat la gura rîuşorului Cuşmirca, pe malul drept al Nistrului, la o distanță de 25 km de orașul Șoldănești şi la 133 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1070 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Climăuți datează din anul 1578.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.