Go to section: Music
20 june 2023, 12:30 Music views 1063
20 june 2023, 12:30 Music views 1063

Pentru un concert extraordinar și o muzică bună, vremea rea nu este o piedică

Pe 18 iunie, la Teatrul Verde a avut loc cu mare succes un concert extraordinar al celebrului naist și compozitor, Artistului poporului Moldovei, Constantin Moscovici, și al Crazy Orchestra, iar desfășurarea acestuia nu a putut fi împiedicată nici de ploaia rapidă de vară.

Un proiect unic creat de Constantin Moscovici combină compozițiile rock interpretate la nai, împreună cu Crazy Orchestra.

În pofida vremii nefavorabile, mulțimea de spectatori adunați la acest eveniment unic nu a plecat, dar a continuat să se bucure de muzica preferată, simofoniile rock interpretate de marii artiști.

Ploaia a început simbolic pe muzica hit-ului Metallica "Nothing Else Matters". Pe fețele publicului se vedeau zîmbete și fericire copilărească.

Pentru public au răsunat la nai cele mai bune hituri ale legendarelor trupe rock The Beatles, AC/DC, Deep Purple, The Eagles, Kiss, The Animals, Queen, Scorpions și altele.

"Ploaia a demonstrat cît de mult oamenii apreciază tot ce fac eu, nimeni nu a plecat și au fost alături!",- a scris Constantin Moscovici după concert.

Concertul a avut loc cu sprijinul DAAC-Hermes, sponsorul evenimentului Jaguar și Land Rover.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
258 locuitori

Prodăneştii Vechi este un sat din cadrul comunei Ştefăneşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Prodăneştii Vechi a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.