20 decembrie 2013, 21:03 Caleidoscop views 11983
20 decembrie 2013, 21:03 Caleidoscop views 11983

Horoscopul pentru 21/22 decembrie2013


 

BERBEC: Liber la distractii si aventuri, insa banii disponibili pentru acestea iti vor reduce elanul si planurile. Persoana iubita sau copiii iti pot reprosa faptul ca esti precupat mai mult de iesirile tale socio-profesionale, negljijand astfel capitolul amoros. Pe undeva, cei dragi au dreptate, asa incat asculta atent ce ti se spune si remediaza situatia. Mai ales ca se anunta o perioada in care tot ce tine de profesie si relatii se va reconfigura in mod zgomotos si definitiv.

TAUR: Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in atentie treburile gospodaresti si nevoile membrilor familiei. Este un bun prilej de a pregati ambianta de sarbatori si de a face planuri alaturi de cei dragi. Esti tentat sa respingi propunerile celorlalti, poate datorita banilor, dar si datorita mofturilor tale momentane. Chiar daca in preajma ta apar neplaceri, bucuria sarbatorilor de iarna petrecute cu cei dragi te va cuprinde pe neasteptate.  

GEMENI: Intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati se contureaza zilele acestea. Foloseste aceasta perioada pentru a pune la punct ultimele detalii importante legate de vacanta sarbatorilor de iarna. De asemenea este posibil ca deja sa pleci intr-o excursie la munte sau prin alte parti, excursie care te va reconforta si detasa de cotidian. Insa, fii prudent la cheltuieli pentru ca acestea vor atinge cote cam mari in urmatoarea luna de zile.

RAC: Esti preocupat de cheltuielile necesare traiului zilnic, dar si de cele specifice sarbatorilor de iarna. Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sint nesatisfacatoare, comparativ cu munca despusa si de aici apar tot felul de numultumiri in sufletul tau. Ar fi bine sa te rezumi la cumparaturile strict necesare si sa te bucuri de ceea ce ai. La o analiza atenta a situatie tale materiale, lucrurile stau bine. Ai rabdare ca vor sta si mai bine!

LEU: Orice s-ar petrece in preajma ta, gandurile iti zboara la domeniul profesional in care activezi. Pe undeva simti ca se anunta o perioada tumultoasa la serviciu, chiar daca toata lumea se pregateste de vacanta de iarna. Astfel cu greu relationezi cu ceilalti, pentru ca esti emotiv si subiectiv totodata. Detaseaza-te, ai rabdare si participa si tu la pregatirile de sarbatori alaturi de cei dragi. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult.

FECIOARA: Sfarsitul acestei saptamani este potrivit odihnei si retragerii din zgomotul cotidian. Interiorizarea este la cote mari si benefice, pentru ca ai putea face un bilant al anului care tocmai se incheie. Membrii familiei sint alaturi de tine si iti sprijina neconditionat orice idee. Pe de alta parte, afectiunile legate de sanatatea inimii si coloanei vertebrale te pot necaji serios. Evita eforturile de orice fel, mananca sanatos si dormi suficient.

BALANTA: Controversele cu prietenii sint la cote inalte la finalul acestei saptamani. Urmeaza o perioada in care vei fi orientat mai mult catre casa si familie, lucru care te va indeparta temporar de prieteni si cunoscuti. Recomandabil este sa acorzi suficient timp si acestor persoane, intrucat ei te ajuta si sustin cand te astepti mai putin. Duminica ar fi bine sa iti planifici treburile pentru intreaga saptamana, punand pe primul loc planurile legate de vacanta impreuna de cei dragi.

SCORPION: Zilele acestea se anunta intalniri cu persoane multe si importante in mediul socio-profesional in care activezi. De fapt urmatoarea luna de zile va fi marcata de multe intalniri, dialoguri si deplasari pe distante scurte, atat in vizita la rude si prieteni, cat si in interes de serviciu. Fii prudent la imaginea pe care o arati lumii. Este posibil sa cheltuiesti multi bani pe cadouri, dar si pentru imbogatirea garderobei tale pentru sarbatorile de sezon.

SAGETATOR: Finele acestei saptamani este potrivit activitatilor culturale. Poate si pentru ca este sezonul sarbatorilor de iarna, sarbatori incarcate de sentimentul uniunii cu divinul. Dorinta ta de a-ti rafina sufletul va fi la cote inalte si se va cere indeplinita. Asculta colinde, mergi la concerte si spectacole de teatru sau bucura-te de ambianta unui targ special de sarbatori. Duminica dupa-amiaza ar fi bine sa iti pregatesti activitatile profesionale pentru urmatoarele zile.

CAPRICORN: Periodic revin in atentia ta banii si bunurile administrate in comun cu altii: rude, colaboratori, partenerul de viata. Intuiesti ca urmeaza o perioada in care cheltuielile vor fi la cote prea mari fata de cat dispui sau fata de cat crezi ca merita investitia. Chibzuieste fiecare ban, pune pe primul loc achitarea facturilor si datoriilor si abia dupa aceea planifica si alte cheltuieli de sezon, de genul cadouri sau vacante departe de casa.

VARSATOR: Relatiile parteneriale incep sa fie disonante de la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte esti provocat de catre ceilalti, insa pe de alta parte sufletul tau are nevoie de o revigorare majora fata de implicarea in relatii de orice fel. Se recomanda prudenta in relatiile cu sexul opus, deoarece rasturnarile de situatie vor fi prezente. Desprinde-te repede de persoanele si colaborarile neprofitabile si deocamdata nu intra in altele.

PESTI: Faptul ca se apropie sarbatorile sezonului rece esti preocupat cu treburile de rutina pentru a le pregati. Totusi se pare ca unele activitati de la serviciu au ramas nerezolvate, asa incat mai veririfica-le odata. In paralel ai grija si de sanatatea ta, deoarece energia vitala este slaba. Pot fi afectate zilele acestea, sistemul circulator si picioarele. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile prioritare si odihneste-te mai mult.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
1298 locuitori

Crăsnăşeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Crăsnăşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1298 de oameni. Satul Crăsnăşeni a fost menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.