23 martie 2014, 23:15 Caleidoscop views 11263
23 martie 2014, 23:15 Caleidoscop views 11263

Horoscopul pentru 24 martie 2014


 

BERBEC: Relatiile socio-profesionale se anima foarte mult astazi. Se contureaza intalniri si dialoguri cu sefii, dar este posibil sa ai de-a face si cu reprezentantii unor institutii oficiale. Fii prudent, atat in vorbe, cat si in fapte, deoarece imaginea ta publica si pozitia sociala pot avea de suferit. Daca se zvoneste ca un contract este pe cale sa se reconfigureze sau sa destrame, ai rabdare pana aduni toate informatiile legate de acest subiect si abia dupa-aceea decide in consecinta.

TAUR: Relatiile cu strainatatea sint activate mult astazi. Ai avea succes in demersurile pentru o calatorie indepartata fie la studii de lunga durata, fie in interes de serviciu. Schimbul de idei si informatii te va face sa iti reconsideri planurile de viitor si chiar sistemul valorilor dupa care te ghidezi in viata cotidiana. Ti-ar prinde bine abordarea unui program de instruire personala, pe teme spirituale. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu vizionarea unei piese de teatru sau la un concert de muzica clasica.

GEMENI: Ziua este favorabila achitarii taxelor restante, facturilor sau altor tipuri de datorii. Ar fi bine sa iti verifici bugetul de venituri si cheltuieli si sa iti trasezi linii financiare noi. Pe de o parte, veniturile tale din munca proprie cresc incet, dar sigur. Insa, pe de alta parte exista multe persoane in preajma ta, care, sub masca prieteniei, vor sa profite de resursele tale materiale. Fii mai discret si selecteaza-ti cu grija anturajul apropiat. Esti suficient de pregatit pentru a te descurca singur, pe propriile forte. 

RAC: Este nevoie sa iti pui ordine in relatiile parteneriale. Colaborarile profesionale mai vechi se pot reconfigura sau chiar destrama. Este bine sa faci un pas inapoi si sa observi atent ce se petrece in acest sector de viata. Pe de o parte iti pot veni contracte de colaborare noi, insa studiaza-le cu atentie. In privinta relationarii cu ceilalti si a lucrului in echipa este nevoie sa iti imbunatatesti continuu atitudinea si felul de a fi. Evita postura de victima si critica la adresa celorlalti, pentru ca ceilalti sint doar fatetele tale. 

LEU: Saptamana incepe cu multa agitatie la serviciu. S-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele activitati profesionale mai vechi care au ramas nefinalizate sau necesita imbunatatiri. Relatiile colegiale sint tensionate, de aceea bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Ai avea ceva sustinere din partea sefilor si din partea persoanelor alaturi de care desfasori proiecte comune. Sanatatea este vulnerabila si este nevoie sa te preocupi indeaproape de ea. De evitat, pe cat posibil, astazi, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

FECIOARA: Gandurile, dar si eforturile iti vor fi atrase de relatiile sentimentale si de cele cu copiii. Exista tensiuni serioase in acest segment de viata, insa tu esti cel care trebuie sa iti modifici atitudinea si felul de a actiona fata de cei dragi. Evita critica excesiva la adresa altora, deorece tot ce spui, de fapt este oglinda sufletului tau. Fii mai deschis la nevoile si doleantele celorlalti, iar ei te vor rasplati la randul lor din plin, fie cu iubire si intelegere, fie cu daruri materiale minunate. 

BALANTA: Astazi va trebui sa te preocupi atat de treburile domestice, cat si de cele de la serviciu. Cu toate ca sufletul tau isi doreste sa stea mai mult acasa, printre cei dragi, indatoririle socio-profesionale nu prea iti dau pace. Controleaza-ti reactiile, foloseste-ti farmecul si diplomatia inascute, astfel reusind sa te strecori printre provocarile zilei. Acasa poate fi nevoie sa rezolvi chestiuni patrimoniale care treneaza de mult timp. Insa ocupa-te si de treburile domestice de rutina, cum ar fi curateniile sau pregatirea casei pentru sezonul cald.

SCORPION: Se intrezaresc mai multe calatorii pe distante scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni profesionale, fie pentru a te intalni cu persoanele din anturajul apropiat. Gandirea si comunicarea iti sint subiective, astfel ca este mai dificil sa discerni actiunile in care este bine sa te implici. Rezolva prioritatile, evita sa iei decizii importante si, pe cat posibil, vorbeste putin. Cei apropiati iti pot solicita ajutorul, insa ofera-l atat cat poti, fara sa fortezi nota.   

SAGETATOR: Veniturile tale se vor rotunji astazi fie de pe urma muncii depuse la un serviciu, fie pur si simplu primesti o suma de bani drept cadou. Astfel si pofta de a cheltui apare imediat. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti planurile financiare care implica angajamente pe termen lung. Asculta-ti flerul in tot ceea ce intreprinzi astazi. Spre seara, sfatuieste-te cu cineva drag in privinta sectorului financiar si a muncii pe care o depui. Asta deoarece este nevoie sa iti schimbi radical felul in care tratezi banii si modul de a-i obtine.

CAPRICORN: Energia astrala de care beneficiezi astazi te va ajuta sa rezolvi multe treburi personale restante. Ai grija sa nu te implici si in treburile altora, deoarece risti sa fii respins. Sint momente bune pentru a-ti reorganiza programul zilnic, pentru a-ti planifica ingrijiri corporale pe termen lung si nu in ultimul rand pentru a te debarasa de obiceiuri, idei, credinte care iti sint daunatoare. Dupa-amiaza, rasfata-te la cumparaturi sau invita-ti prietenii apropiati la o mica agapa. 

VARSATOR: Sanatatea lasa mult de dorit astazi, asa incat dozeaza-ti eforturile si fii cat mai discret. Ar fi bine sa iti programezi consultatii medicale, dar pentru zilele urmatoare. Pe cat posibil, odihneste-te, adopta o dieta de sezon si hidrateaza-te suficient. In sfera profesionala mocnesc tensiuni, atat in relatiile cu sefii, cat si in relatiile colegiale. Asculta-ti vocea interioara, deoarece te va sfatui de bine in privinta locului de munca si a profesiei. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber, alaturi de cineva drag.

PESTI: Relatiile cu prietenii, dar si cu sustinatorii sint foarte contradictorii. Pe de o parte, unii te sustin, insa pe de alta parte, altii iti pun bete in roatele proiectelor tale de viitor. Esti tentat sa asculti doar de tine si sa ignori totalmente spusele altora. Bine ar fi sa tii cont si de parererile celorlalti, pentru ca, peste o vreme, vei avea nevoie de unii dintre combatantii tai de astazi. Emotivitatea si subiectivismul sint la cote ridicate, de aceea fii prudent si evita sa vorbesti prea mult sau sa emiti judecati finale pentru evenimentele in care esti implicat. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1113 locuitori

Horodca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horodca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Ialoveni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1113 oameni. Satul Horodca a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.