03 aprilie 2014, 00:20 Caleidoscop views 11034
03 aprilie 2014, 00:20 Caleidoscop views 11034

Horoscopul pentru 3 aprilie 2014



BERBEC: Prima parte a zilei este posibil să te ţină preocupat cu chestiuni băneşti şi n-ar strica să faci o mai bună planificare a bugetului personal. Stabileşte-ţi întîlniri mai spre sfîrşitul zilei, cînd, o dată cu intrarea Lunii în semnul Gemenilor, mentalul tău va fi mai vivace, putînd face faţă uşor multitudinilor de contacte sociale. Totuşi, fii atent să nu tratezi subiectele de discuţie într-o manieră influenţată de propriile dorinţe sau temeri, riscînd abordări neconstructive.

TAUR: O bună parte din zi, Luna aflată în propriul semn te predispune la o stare de hipersensibilitate emoţională, cu frecvente fluctuaţii ale stării de spirit. De aceea, pînă spre după-amiază, pune accentul pe modalităţi de relaxare, cele mai potrivite fiind cele în natură. A doua parte a zilei îţi schimbă atenţia către zona financiară, fiind preocupat intens de informaţii care ţin de acest sector. Deşi tentantă, ideea de a investi într-un proiect poate fi departe de realitate.

GEMENI: Cum în prima jumătate a acestei zile energia ta nu pare a fi tocmai în parametrii doriţi, foloseşte acest interval pentru clarificarea în linişte a planurilor tale dar şi identificării resurselor interioare. În plus, încrede-te în presentimentele tale, acestea indicîndu-ţi de obicei calea de urmat. Odată încărcate bateriile, restul zilei se anunţă mult mai animat, putînd să-ţi satisfaci dorinţa de socializare şi setea de informaţii. Fii realist totuşi în privinţa planurilor care privesc cariera.

RAC: Activităţile sociale care îţi permit petrecerea unor momente relaxante alături de prieteni sînt potrivite pentru prima parte a zilei, chiar dacă nu eşti prea deschis spre a-ţi afişa sentimentele. Nu te concentra prea mult pe stabilirea unor acţiuni concrete privind viitorul, acestea riscînd să ia alt parcurs. Nevoia de stimulare mentală îşi poate găsi satisfacţie, retrăgîndu-te în zona conceptelor şi a ideilor, studiind în linişte subiectele care te atrag şi care te relaxează.

LEU: Cariera te poate absorbi o bună parte a zilei, fiind motivat să vezi rezultatele practice ale muncii tale. Totuşi, poţi fi surprins de concepţiille diferite ale partenerilor tăi, negăsind prea uşor oamenii care să te înţeleagă şi să te susţină. Cel mai indicat ar fi să continui proiectele deja începute că apoi să dedici restul zilei interacţiunilor sociale în scop recreativ. Ieşi în oraş, schimbă impresii cu amicii şi află noutăţi, iar dacă ţi se solicită bani, nu lăsa sentimentele să te amăgească.

FECIOARA: Începutul de zi îţi poate rezerva unele divergenţe conceptuale cu cei de la locul de muncă, simţind că nu sînteţi pe aceeaşi lungime de undă. Memoria ta nu te va lăsa la greu şi e bine să apelezi la ea mai ales dacă ai de-a face cu documente oficiale sau chestiuni legislative. Întîlnirile şi negocierile care au ca subiect cariera au mai multe şanse de succes în a doua parte a zilei. Astfel, vei avea argumentele potrivite cu condiţia să fii însă pregătit să-ţi asumi responsabilităţile contractuale.

BALANŢĂ: Deşi nevoia de intimitate este crescută în relaţia cu persona iubită, încă din primele ore ale zilei e posibil ca partenerul tău să-şi dorească mai multă libertate şi acest fapt provocîndu-te să analizezi motivele sale, înainte de a-ţi face griji nefondate. Mai bine concentrează-ţi energia către zona financiară, legată de eventuale investiţii. A doua jumătate a zilei e potrivită mai degrabă studiului, dar nu ca o soluţie de evadare de la responsabilităţile cotidiene.

SCORPION: Relaţia cu partenerul este punctul central al atenţiei tale o bună parte din zi, fiind preocupat de starea de bine a acestuia chiar dacă viziunea sa conservatoare nu se pliază întocmai pe necesităţile tale referitoare la casă şi familie. Dacă însă eşti la început cu o legătură amoroasă, curiozitatea îţi poate testa limitele în materie de subiecte intime, chiar tabu. Însă, sfîrşitul zilei aduce dificultăţi de distingere clară a realităţii de fantasmele tale, deci încerca să te menţii raţional.

SĂGETĂTOR: Încearcă să te axezi astăzi pe rezolvarea practică a responsabilităţilor cotidiene şi lasă pentru o altă zi discuţiile care au că scop găsirea de soluţii inovative. După prînz, sectorul partenerial revine în atenţia ta, fiind dornic de a dedica mai mult timp dialogului şi schimbului de informaţii. Totuşi, finalul de zi te provoacă să priveşti într-o manieră raţională familia şi ceea ce reprezintă asumarea rolurilor fiecăruia. Nu e cazul să te simţi constrîns, ci doar responsabilizat.

CAPRICORN: Activităţile ce-ţi permit exprimarea laturii tale creative sînt favorizate astăzi atît timp cît nu vrei să experimentezi. Poţi pune în practică nişte idei mai vechi, profitînd de o dexteritate ieşită din comun. În a două jumate a zilei, relaţiile cu colegii de serviciu se animă, schimbul constructiv de idei dar şi împrăştierea pe mai multe planuri fiind de aşteptat. Încearcă să-ţi stăpîneşti puseul de inconstanţă, concentrîndu-te pe eficienţă şi pe acţiuni practice.

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu cei din familie nu par să-ţi aducă prea multe satisfacţii, fiind necesar să te detaşezi pentru a putea înţelege şi punctul lor de vedere sau adevăratele motivaţii. Însă, partea a doua a zilei se anunţă mult mai degajată, propice ieşirii în oraş, activităţilor captivante şi schimburilor de impresii. Curios şi dornic de experimente, poţi fi tentat să-ţi încerci norocul în acţiuni riscante din punct de vedere financiar, de aceea, încearcă să abordezi subiectul într-o manieră raţională.

PEŞTI: Recomadarea ar fi “să te grăbeşti încet”, mai ales în prima jumătate a zilei, ocupîndu-te pe îndelete de activităţile deja planificate. Întîlnirile şi negocierile nu sînt recomandate, acestea putîndu-se solda cu rezultate nemulţumitoare. După prînz, este o perioadă favorabilă discuţiilor cu cei din familie, avînd argumente suficiente mai ales dacă este cazul să clarificaţi un subiect care priveşte acte şi hotărîri legislative. Rămîi obiectiv, fără a te lăsa influenţat emoţional.   

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
377 locuitori

Mincenii de Jos este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mincenii de Jos și Mincenii de Sus. Satul Mincenii de Jos este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 377 de oameni. Satul Minceni a fost atestat documentar la 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.