09 iulie 2014, 15:24 Caleidoscop views 11947
Minune în România
Foto: s2.postimg.org
09 iulie 2014, 15:24 Caleidoscop views 11947

Minune în România

De trei zile, localnicii unui sat din Gorj isi fac sute de cruci, dupa ce pe o stîncă din apropiere ar fi apărut chipul lui Iisus şi al Fecioarei Maria.

Deşi de regulă sunt retincenti in a-şi da acordul asupra unor lucruri care ţin mai degrabă de imaginaţie, preoţii vorbesc şi ei, despre un miracol.

"Dacă vă uitaţi cu atenţie, pata cu negru parcă e părul revărsat pe umeri, cum e în icoana lui Hristos. Faţa a rămas albă şi acolo vedeţi punctele albe, parcă sunt ochii. Şi celălalt ieşit în faţa tot la o faţă de om te ai putea gîndi, la Fecioara Maria", spune un preot.

Chipurile au fost observate prima dată acum trei zile de o fetiţă de 8 ani. Se plimba impreună cu mama sa pe Cheile Sohodolului. In scurt timp zona s-a umplut de curiosi. Pînă si primarul comunei Runcu, a venit sa isi dea cu parerea. La inceput a fost sceptic.

"Am venit personal cu preotul sa vad, am pus o lumanare, se pare ca e o treaba cereasca, venita de la Dumnezeu", spune Adrian Campeanu, primar comuna Runcu.

Misterioasele contururi s-au format dupa ce o bucata uriasa s-ar fi desprins de pe munte. "Acea bucata de stîncă care e desprinsa de sub munte se vede clar ca e picata din spatele imaginilor care au aparut. Intrebarea e cînd au aparut. Pe stînca a crescut vegetatia, asta inseamna ca e picata de ceva timp", a comentat primarul.

Vestea a ajuns repede in sat, dar si pe internet. Oamenii vad si latura profitabila a intîmplarii. Ei asteapta acum turistii mînati de credinta sau impinsi de curiozitate.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

minune , Romania , Iisus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.