11 septembrie 2014, 23:44 Caleidoscop views 8743
11 septembrie 2014, 23:44 Caleidoscop views 8743

Horoscopul pentru 12 septembrie 2014



BERBEC: S-ar putea că astăzi să-ţi fie greu să rezişti tentaţiei de a-ţi recompensa copiii sau persoana iubită cu mici atenţii. Însă, dacă e vorba de urmarea unui regim alimentar, ai suficientă voinţă încât să nu-ţi strici silueta. Apelează la tact şi diplomaţie în relaţiile parteriale şi urmează-ţi flerul financiar, având capacitatea să te ocupi cu încredere de proiectele cu adevărat importante pentru tine.

TAUR: Astăzi Luna se află în semnul tău, ceea ce constituie un avantaj mai ales dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti imaginea sau să scoţi în evidenţă talentele tale artistice. Având acum o mare putere de empatizare cu cei din jur, fii dispus să renunţi la anumite concepţii fixiste, frecvent depăşite, şi astfel să reduci riscul unor reacţii exagerate atât cu colegii cât şi cu cei din familie.

GEMENI: Provocarea zilei de astăzi vine cu necesitatea debarasării de temeri şi ataşamente care mai mult îţi dăunează decât îţi fac bine. Iar pentru asta, ai nevoie de câteva momente de relaxare, eventual în natură sau alături de cei dragi. Defineşte cât mai clar care este direcţia spre care te îndrepţi, mai ales în carieră, iar dacă simţică ai inspiraţie, mergi pe mâna ei şi fii consecvent în planurile tale.

RAC: Compania prietenilor apropiaţi poate fi astăzi extrem de plăcută, mai ales dacă afli informaţii concrete despre subiectele care te interesează sau despre posibili partnereri de afaceri. Singurul inconvenient ar fi că poţi cheltui excesiv pentru că ambianţa să fie pe placul tău. Acasă însă, tratează situaţia cu mult calm şi ai răbdare să le explici celor dragi intenţiile tale.

LEU: Moderaţia ar trebui să fie obiectivul de azi pentru sfera socio-profesională, fiind predispus la alternări ale stării de entuziasm şi dorinţei de a demara lucruri noi cu acţiuni conservatoare, sigure. Chiar şi modul cum comunici trebuie gestionat atent, spunându-ţi punctul de vedere, fără a-i deranja pe ceilalţi. Caută să găseşti echilibrul iar apoi nimic nu te va mai abate de la ce-ţi propui.

FECIOARA: Deşi eşti conştient de propriile resurse şi tinzi să-ţi administrezi cumpătat bugetul, astăzi poţi fi tentat să iei decizii imprevizibile, care nu par să te avantajeze. Nu te încrede uşor în partenerii tăi, chiar dacă vrei să fii un om de bună credinţă. Dacă poţi, nu rata ocazia unei vacanţe sau măcar a unei evadări în natură alături de cei dragi, unde să te poţi bucura de senzaţiile oferite de această experienţă.

BALANŢĂ: Astăzi nu eşti dispus să faci publice detaliile intime ale relaţiilor tale, preferând să te bucuri de compania persoanei iubite departe de ochii lumii şi să nu pui prea mare preţ pe ceea ce-ţi spun prietenii. Totuşi, manifestările de posesivitate pot lua amploare şi genera destul de uşor dispute verbale, care nu se vor uită uşor. E recomandabil că tratamentele în curs să vizeze şi vindecarea cauzei spirituale.

SCORPION: Cum astăzi îţi vei dedica atenţia petrecerii timpului alături de partenerul de cuplu, proiectele de la serviciu pot fi lăsate în urmă, fiind optimist şi crezând că o vei scoate cumva la capăt. Chiar dacă poţi întâmpina tensiuni inclusiv din partea colegilor, simţi că ai investit multă energie în ultimul timp în viaţa profesională iar acum vrei să recuperezi momentele romantice.

SĂGETĂTOR: Astăzi porneşti să rezolvi treptat toate detaliile unor activităţi minuţioase şi te concentrezi pe aspectele care aduc profit material, ceea ce îţi va aduce susţinerea chiar şi a celor mai critici şefi. Totuşi, uneori vei simţi nevoia să mai evadezi puţin din rutina mediului de la locul tău de muncă şi o bună metodă de relaxare ar fi o şedinţă de masaj sau contactul cu energiile revigorante din natură.

CAPRICORN
: Dacă treci cu brio peste provocarea de a-ţi menţine concentrată atenţia şi-ţi stăpâneşti bine emoţiile, ai putea să exprimi într-o manieră cât se poate de concretă capacităţile tale creative, bucurându-te de apreciere din partea persoanelor avizate. Deşi vei fi tentat să nu renunţi la orgoliul tău de natură intelectuală, e recomandat să apelezi la tact atât în relaţia cu şefii cât şi în familie.

VĂRSĂTOR: Faptul că astăzi preferi confortul şi ambianţa propriului cămin poate intra în contradicţie cu dorinţa partenerului tău de a ieşi în lume şi de a fi mai activ. Îi poţi propune o cină copioasă, o muzică de calitate şi clipe de intimitate dar trebuie să fii precaut să nu încingi spiritele cu părerile tale imuabile, mai ales dacă nu reuşiţi să ajungeţi pe aceeaşi lungime de undă.

PEŞTI: Ai parte de ispiraţie creativă şi orice demers pe termen lung care presupune un mod de exprimare armonios, plin de sensibilitate, fie în scris, fie într-o manieră pur artistică e avantajat de puterea ta de mobilizare şi de a urma un program bine stabilit. Faptul că eşti conştient de talentul tău nu mai pare suficient. În parteneriatele de afaceri apelează la diplomaţie şi fii consecvent.

Sursa: www.astrocafe.ro        

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
1509 locuitori

Viişoara este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Moara Domnească. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Glodeni și la 179 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Viișoara a fost menționat documentar în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.