18 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9901
18 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9901

Horoscopul pentru 18 martie 2015



BERBEC

Sunt situatii pe care nu le poti intelege logic, dar trebuie sa le iei ca atare, fara sa ceri prea multe explicatii de ce se intampla. Astazi dai piept cu un astfel de moment in care ti se pare ca tot tu esti cel care da de la el, care trece cu vederea, care plateste un pret pe nedrept, dar nu pune la suflet. Considera-l un compromis obligatoriu de pe drumul tau catre atingerea unui scop. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca era un gest necesar, chiar daca nu l-ai facut cu nicio placere, dar fara el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merita sa faci sacrificiul, chiar daca nu-i intelegi prea bine sensul.

TAUR

Unii oameni nu pot fi schimbati, oricat te-ai stradui tu sa le inspiri o viziune noua, o alta atitudine de viata, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva in pielea lor si priveste-te si pe tine cat de deschis esti la schimbare. Da, poate tu ai facut multe modificari in modul tau de a fi sau de a gandi, dar tot au ramas unele principii de neclintit. Asa sunt si cei din jurul tau, se cramponeaza de o idee fixa si nu accepta altceva pentru nimic in lume. Trebuie sa-i intelegi, pentru ca unii chiar nu accepta sa se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face intr-o astfel de situatie? Orgoliu si incapatanare au si altii!

GEMENI

Ca sa iesi din pasa nu tocmai placuta in care ai alunecat, trebuie sa tai raul de la radacina, cum se spune, deci intoarce-te in punctul in care a pornit motivul supararii tale de acum si repara-l. A te amagi ca trece de la sine, ca va fi bine, ca nu mai are putere, nu te ajuta deloc, ca atare intoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru ca se poate remedia ceva chiar si acum. La sursa nefericirii, in punctul in care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capat. Poti da un restart intregului sistem, incepi totul inca o data, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

RAC

Prietenii nu raspund intotdeauna prezent asa cum ai dori tu, dar nu trebuie sa le pui la indoiala intentiile sau sentimentele. Trec si ei prin propriile momente dificile cand nu sunt atenti la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum cand ai chemat pe cineva drag alaturi de tine sa te incurajeze, el fuge de tine. Incearca sa fii tu cel care ii sta aproape intr-un astfel de moment, deci nu-l considera nici egoist, nici insensibil, ci incearca sa intelegi tu ce se petrece in inima lui. Poate chiar distanta la care te tine e o dovada de prietenie adevarata, ca sa nu te implice si pe tine in problemele sale. Vrea sa le rezolve singur.

LEU

Mare atentie la directia catre care cineva te indeamna sa purcezi, pentru ca, in spatele bunelor sale intentii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de castigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gandeste de zece ori inainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum sa-i urmezi sfatul. Amana deciziile care implica orice gen de schimbare mica sau mare - de job, de partener, de casa, de domiciliu - pentru ca inca nu cunosti toate datele problemei si ai putea face acest pas influentat negativ de un om care nu e chiar asa cum pare.

FECIOARĂ

Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

BALANȚĂ

Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet. Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta. Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?

SCORPION

Te afli intr-un anturaj usor depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa. Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa. Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!

SĂGETATOR

Nimeresti intr-un mediu foarte placut, in care planeaza armonia si buna intelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atat de compatibil cu tine, deci fa tot posibilul sa te integrezi in acest spatiu si sa fii ca si ceilalti: calm, amabil, placut, amuzant! Este exact locul in care te vei relaxa cel mai bine, considera-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate si triste, deci profita de aceasta ocazie de a te alatura lor. Nici nu credeai ca mai exista oameni atat de relaxati si cu un tonus atat de bun, si, daca te alaturi lor, te molipsesti si tu de buna dispozitie. Alaturi de ei, uiti de orice probleme si redescoperi pacea interioara si exterioara oglindita intr-un zambet cald.

CAPRICORN

Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau. O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.

VĂRSĂTOR

Nu cere rezultate imediate, pentru ca planul la care iti aduci contributia de ceva vreme, evolueaza lent, dar bine. Imagineaza-ti proiectul la care lucrezi ca e ca recolta de fructe de la toamna. Tu abia ai plantat puietii, abia ai udat radacina, nici nu au inflorit, si deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai rabdare, treci prin toate fazele doresti ale acestui demers si intr-o zi vei culege si roadele mult visate. Sunt situatii care necesita un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic in lume, ca atare tu trebuie sa fii cel care-si tine sub control impulsivitatea si graba, nu sa incerci sa grabesti cursul lucrurilor.

PEȘTI

Esti pe drum inca, mai ai cale lunga de parcurs pana ajungi acolo unde ti-ai propus, ca atare nu insista sa sari peste etape sau sa schimbi mersul normal de evolutie. Tu esti doar o pana dusa de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdata, sa te opui sau sa alegi alt sens. Esti dus de vant unde vrea si cum vrea el, dar ai incredere ca esti la locul potrivit si acest vant te duce acolo unde trebuie. Nu e momentul nici sa iei atitudine, nici sa trasezi neaparat o anumita directie, ci esti intr-o faza in care chiar e buna pasivitatea aceasta: te lasi in voia curentului fara sa faci nimic, gandind pozitiv ca esti pe calea cea buna spre tinta adecvata tie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

oameni , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1756
Populația:
2627 locuitori

Micăuţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gornoe și Micăuţi. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Strășeni și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2627 oameni. Satul Micauți a fost menționat documentar în anul 1756.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.