10 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 2984
Horoscopul pentru 10 august 2015
10 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 2984

Horoscopul pentru 10 august 2015

BERBEC

Nimeresti intr-un mediu in care iti place cum esti tratat. Simti in tonul tuturor apreciere, respect, pentru ca nimeni nu te judeca aici, nimeni nu-ti pune etichete nemeritate, ci te vede exact asa cum esti tu cu adevarat. Nici tu nu incepe sa-i cataloghezi pe ceilalti in niciun fel, pentru ca dialogul se va mentine pe un teren pasnic si amiabil atat timp cat stiti sa va apreciati corect unii pe altii. Lasa barfa, lasa judecatile de valoare fara sa-l cunosti pe cel de langa tine. si ai sa vezi ce relatie buna ai cu oricine!

TAUR

Incearca sa te descurci singur in proiectul la care lucrezi, pentru ca nu e recomandabil sa spui tuturor ce ai de gand sa faci. Cineva ar putea sa-ti fure ideile si sa te trezesti mai tarziu ca iesi al doilea intr-o competitie de idei, in timp ce castigatorul jubileaza pe seama ideilor furate de la tine. Discretia, prudenta, tacerea, izolarea - sunt solutiile cele mai bune in situatia de fata, deci taci si faci, si abia la final poti sa te lauzi cu realizarile tale. Nu e bine sa bati toba prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de incredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie sa afle, deocamdata.

GEMENI

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

RAC

Asculta-i pe cei care iti ofera sfaturi cu privire la viata ta sentimentala, pentru ca ei sunt o oglinda foarte realista in care poti vedea lucrurile exact asa cum sunt. Ei te trag de maneca atunci cand gresesti, atunci cand esti furat de iluzie sau atunci cand in spatele aparentelor se afla minciuna, pentru ca tu esti prea implicat si nu vezi situatia clar si sincer. Cel care iti spune ca nu te comporti asa cum se cuvine sau ca partenerul tau nu e atat de corect pe cat ar trebui, chiar iti vrea binele si nu suporta sa vada ca te amagesti singur. Fa acele schimbari spre care cel din fata ta te indeamna, pentru ca vor redresa viata in doi ca prin farmec.

LEU

Decizia pe care o iei azi poate soca pe multa lume tocmai pentru ca schimba complet lucrurile. Nu esti atat de ferm de obicei, iti plac schimbarile radicale, dar azi esti pregatit de o mare rasturnare de situatie, esti convins ca e obligatorie de aceea esti gata sa darami tot, ca s-o iei mai apoi in cu totul alt sens. Chiar daca schimbarea te sperie, spui gata, stop, pana aici, ca de maine sa refaci totul din temelie. Multi se intreaba de unde ai, brusc, atata curaj, dar cand esti strans cu usa descoperi in tine calitati pe care nici tu nu stiai ca le ai.

FECIOARĂ

Nu fi atat de sever atunci cand iti critici defectele sau cand vorbesti despre greselile proprii, ci fii un pic mai bland. Ai tendinta de a prelua pe umerii tai mai mult decat meriti, si sa spui despre tine ca esti cel mai groaznic... cel mai rau... cel mai... Nu exagera, nu-i deloc asa, deci indulceste un pic tonul si descopera ca, pe langa lista de puncte slabe si defecte pe care singur ti-ai completat-o intr-un moment de furie, ai o alta lista, poate si mai bogata, cu trasaturi demne de toata lauda. Scoate-le pe acestea in evidenta, pune-le pe ele la treaba si iarta-te! Nu meriti auto-critica aceasta dura la care singur te supui.

BALANȚĂ

Daca tu esti prins intr-un punct mort si simti ca nimic nu se mai misca, asculta de cineva impartial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar daca tu, pe moment, esti gata sa abandonezi orice lupta si sa spui ca nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarasul tau mult mai energic, ce multe solutii mai exista totusi!. Asculta-l, urmeaza-l, molipseste-te de la el, si vei vedea ca ceea ce considerai ca este un esec sau un capat de drum, e de fapt cea mai incitanta provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambitie poti avea, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti este mai greu!

SCORPION

Te preocupa mult starea de sanatate ale celor mai in varsta din familie. Un parinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme si tu incerci sa-i fii alaturi cat poti. Esti pregatit sa-ti asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi sa-ti sacrifici complet programul doar pentru a-l ingriji. E modul tau de a-i arata cat de mult apreciezi grija pe care si el ti-a oferit-o candva, acum fiind randul tau sa-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simti mai bine ca vezi macar o schita de zambet de multumire pe chipul sau, ceea ce-ti da incredere ca prezenta ta i-a fost de ajutor.

SĂGETATOR

Azi, te vei uita in buletin sa vezi ce varsta ai, pentru ca, in adancul sufletului, te mai simti ca un copil pus pe sotii. Adu-ti aminte de vremea cand erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frica nu-ti afecta inima sau mintea si erai liber sa faci ce vrei. Ai sansa de a te comporta la fel si astazi, pentru ca o atitudine jucausa, libertina, optimista se va dovedi a fi perfecta pentru orice situatie. Fiind atat de vesel si de detasat de orice problema de om matur, vei atrage mai mult atentia prin lumina pe care o emani. Unii vor simti nevoia sa te rasfete mai mult, altii sa te ocroteasca, si zau ca-ti place postura aceasta de alintat. Cui nu i-ar conveni ca lumea sa ii inconjoare de atata iubire, simpatie, popularitate?

CAPRICORN

Fii critic, ai tupeu, fii stapan pe tine, fa un pas inainte si arata la ce esti cel mai bun, fii tu insuti pentru ca e un moment in care aceste trasaturi ale tale joaca un rol esential pentru rezolvarea unei probleme. Daca ai sta modest in banca ta si ai trece cu vederea lucrurile care nu-ti convin, nu ai face altceva decat sa lasi nepriceputii sa te depaseasca. Trebuie sa arati ca nu esti dispus sa faci compromisuri ci ca ai niste principii solide de la care nu te abati si ca esti gata sa te lupti pentru a arata ca tu ai dreptate! Cu siguranta azi esti cu un pas inainte si cu un cap deasupra!

VĂRSĂTOR

Viata e ca o sinusoida: acum esti jos, acum esti sus, intr-o continua evolutie. Acum, pentru putin timp, esti jos, dar incepi sa urci! Chiar daca nu-ti ies intotdeauna lucrurile exact asa cum ai dori, nu trebuie sa le privesti ca pe un capat de tara, ci doar ca pe inca o lectie primita de la viata. Da, poate acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nu ai ceea ce ai visat, dar mai bine accepti situatia cu maturitate, pentru ca de aici incepe o alta cale pentru tine. Accepta, recunoaste unde ai gresit, analizeaza la rece ce a lipsit din tot acest demers ca el sa duca spre un succes deplin, discuta si cu altii care au trecut prin situatii similare si apoi extrage concluzia cea mai adecvata pentru a trece mai departe cu tema facuta cu brio. Nu e deloc un esec, nu e deloc un final fara intoarcere, ci doar un episod din drumul tau lent catre un viitor succes.

PEȘTI

Vestile care sosesc de departe te ingrijoreaza, te pun pe ganduri sau te fac sa pierzi increderea ca planurile pe care ti le-ai facut inainte mai au sorti de izbanda. Nici calatoriile nu sunt de bun augur astazi, incat ar fi bine chiar sa le amani pe altadata. Ceva nu functioneaza conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate masina iti creeaza probleme sau ceea ce ar fi trebuit sa te astepte la destinatie lasa mult de dorit, incat deplasarile acestei zile sunt motiv de dezamagire profunda. Daca le poti lasa pe altadata, reprogrameaza-le fara sa stai pe ganduri.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1610
Populația:
6304 locuitori

Şoldăneşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Şoldăneşti. Amplasat în partea de nord-est a republicii, în valea rîului Ciorna, oraşul Şoldăneşti este situat la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6304 locuitori. Prima menţiune documentară a satului Şoldăneşti, aflat în proprietatea boierului Pisoţchi şi a soţiei sale Tudosca, fiica marelui logofăt Pătraşcu Şoldan, datează din anul 1610, localitatea fiind pomenită într-o mărturie hotărnică asupra satelor învecinate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.