04 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2794
Horoscopul pentru 4 decembrie 2015
04 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2794

Horoscopul pentru 4 decembrie 2015

BERBEC

Socul vestii care pica azi brusc in calea ta e imens si te lasa fara directie, dar incearca sa nu iei decizii pe loc, sub imperiul emotiei intense. Lasa lucrurile sa se mai aseze, linisteste-te putin, pentru ca vei intelege altfel situatia dupa o vreme. Acum ai impresia ca cerul cade pe umerii tai, ca sperantele tale sunt risipite, ca ceea ce asteptai sa apara nu mai exista, dar nu e deloc asa! Ai aceasta atitudine fatalista si negativista din cauza efectului bomba a vestii sosite, dar desi pe moment situatia pare grava, dupa ce se vor reaseza apele in matca, vei descoperi si partea pozitiva a lucrurilor. Dupa furtuna, intotdeauna apare soarele! Asteapta-l!

TAUR

Nu ai incredere in colaboratorii pe care-i ai alaturi, poate unii chiar iti dau motive clare de suspiciune si preferi sa-i tii la distanta, ca sa nu depinzi cumva de interventia lor. Presimti ca in anturajul tau s-a infiltrat un fals prieten care priveste cu invidie si un dram de rautate ceea ce faci, deci, daca intuitia te trage de maneca, ar fi bine sa tii cont de ea si sa reduci la minimum confidentele sau dialogul cu un astfel de om. Primesti suficiente avertismente asupra adevaratului caracter al acelei persoane ca sa poti lua masuri din timp ca sa-l scoti, incetul cu incetul, din zona ta intima. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

GEMENI

Ai multe in plan pentru astazi, multe si marunte, dar te apleci trup si suflet asupra acestor sarcini pentru ca iti fac placere si vrei sa le duci odata la bun sfarsit. Concentreaza-te asupra acestei liste de obligatii pe care le-ai tot amanat inainte din lipsa de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a sterge dintr-un foc o intreaga serie de aspecte de pe lista ta de sarcini. Te vei simti eliberat ca prin farmec de o multime de fleacuri si vei reusi sa te mai relaxezi si tu, ca atare dedica-te lor, pentru ca vei rezolva dintr-o data mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

RAC

Tratezi totul cu atata detasare si calm, ca multa lume se intreaba daca la tine asta e intelepciune sau frica de a actiona? Le vei arata ca, si in cele mai complicate momente, cel mai bine e sa stai un pic pe loc, sa rumegi situatia de pe margine, si abia apoi sa faci un pas inainte. Calmul cu care reusesti sa analizezi problema e demn de lauda, pentru ca altii s-ar fi enervat demult, dar nu si tu. Stai linistit in banca ta, si pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, fara resentimente, fara implicatii emotionale, nu iti dai cu parerea. Asemenea atitudine pasnica ar fi de preferat si cu alte ocazii, tine-o minte!

LEU

Calatoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar daca ai unele rezerve cu privire ca ar fi destinatia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui ca ai fi avut altceva mai bun de facut decat sa umbli cine stie pe unde cu diverse probleme, dar dupa ce vor incepe sa apara roadele bune, iti vei schimba parerea si vei fi mult mai deschis spre deplasari, oriunde te-ar duce pasii. Peste tot ai ceva de invatat, o persoana de cunoscut, o informatie utila de primit, ca atare trebuie sa accepti contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, desi obosit dupa atatea drumuri, vei fi multumit de cat de multe ai rezolvat si ai aflat.

FECIOARĂ

Desi, de felul tau, ai o atitudine mai rezervata chiar si in fata succesului, trebuie sa-ti depasesti teama pentru a te bucura cu adevarat de vestile bune care dau buzna in calea ta. Merita sa sarbatoresti mai entuziast reusita, sa arati lumii o fata mult mai zambitoare si mai vesela, pentru ca iei parte la un eveniment cu adevarat deosebit care merita sarbatorit cu surle si trambite. Da, poate esti ceva mai prudent, ti-e frica sa spui hop pana nu sari sau sa povestesti lumii despre fericirea ta pana nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitiva e binevenita oricand! Bucura-te, asadar, cu toata fiinta!

BALANȚĂ

Mintea ta merge brici si iti vin replicile ca pe banda rulanta, numai ca esti intr-o pasa ceva mai agresiva si ai tendinta de a-ti impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi ca numai tu ai dreptate si nu stai la discutii cu restul lumii ci astepti ca toti sa te asculte pe tine. Incearca sa-ti folosesti aceasta energie mentala intr-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu altii si nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o in ambitie, in vointa, in competitivitate pentru a urca pe un nivel superior in planurile tale.

SCORPION

Daca fugi de lume nu inseamna ca rezolvi animozitatile din mediul in care te afli, ci mai bine te confrunti direct cu cei care au ceva de reprosat. Ai tendinta de a le inchide usa in nas celor care vin la tine cu jalba-n protap, dar nu izolarea e solutia. Stai drept in fata lor si afla ce au acestia de spus, mai ales daca tu nu te simti vinovat de nimic. Unii nu stiu altceva decat sa critice, sa judece, sa comenteze malitios ce au altii de spus, dar nu tacerea sau fuga e calea cea mai buna cale de a restabili armonia in aceste relatii. Invita-i cu curaj la dialog si asculta-le opiniile, fara a pune nimic la suflet. Sigur e o neintelegere pe undeva, dar daca nu vrei sa auzi nimic, nu ai cum s-o si repari!

SĂGETATOR

Azi ajunge doar sa arunci o privire pe geam, sa vezi macar un petic de cer senin si ai sa vezi ca inspiratia da navala in mintea ta. Ai nevoie de o legatura mai stransa cu natura, indiferent de forma in care o descoperi tu. Ca e o plimbare de cateva minute pe afara, ca doar deschizi cateva clipe fereastra pentru a lasa aerul curat in incapere, efectele se vor resimti imediat, deci lasa aerul sa te invaluie. Poate esti meteodependent si daca cerul e innourat asta te influenteaza si pe tine, de aceea trebuie sa descoperi in vremea de afara un motiv oricat de mic, care sa-ti ridice nivelul de energie si buna dispozitie.

CAPRICORN

Nu pune la suflet vestile nu tocmai pozitive care ajung astazi la urechile tale ci trateaza-le cu un soi de inocenta, ca si cum nu ai intelege ce se petrece. Nu are rost sa te chinuiesti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales ca nu sunt chestiuni care te vizeaza direct, ci apartin altor persoane. Ei simt nevoia sa te atraga si pe tine in necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poti face tu pentru ei e sa le abati gandul de la ceea ce-i framanta, sa le spui o gluma, sa le aduci zambetul pe buze, atat cat poti, dar nu prelua pe umerii tai greutatile lor. Incearca sa-ti pastrezi buna dispozitie in ciuda anturajului apasator. Tu gasesti ceva optimist chiar si in cel mai sumbru moment!

VĂRSĂTOR

Te integrezi imediat in orice mediu, dand dovada de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent in comunicare. Reusesti sa te apropii de oricine, chiar si de cei cu care nu pari a avea ceva in comun, dar gasesti usor subiecte de conversatie pe oriunde ai merge. Esti constient ca, in mediul in care intri azi, tu trebuie sa fii cel care mai trece de la el orgolii. Te vei simti bine printre acesti oameni, chiar daca sunt total necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

PEȘTI

Esti atras intr-o afacere, dar din care banii nu ies chiar asa de usor, ci doar respectand niste conditii. Probabil exista si un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru ca asa vei sti mai clar pe ce te bazezi. Daca ar fi doar o intelegere verbala, nu ai avea incredere sa te implici, or asa, cu o foaie de hartie semnata si cu toate detaliile stipulate, esti gata sa bati palma. Roadele acestei colaborari se vor arata si ele, dar nu imediat, deci, daca vezi ca lucrurile se prelungesc mai mult decat ai crezut, nu-ti pierde interesul sau increderea. Nimic nu se cladeste peste noapte, dar increderea de acum sta la baza viitoarelor rezultate. Ai rabdare, sunt conditii de respectat, si asta trebuie sa faci si tu.

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1081 locuitori

Musaitu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Musaitu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Taraclia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 1081 de oameni. Satul Musaitu a fost menționat documentar în anul 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.