04 ianuarie 2016, 16:54 Caleidoscop views 5697
Primul copil născut în 2016 într-un oraș din Canada are origini moldovenești
04 ianuarie 2016, 16:54 Caleidoscop views 5697

Primul copil născut în 2016 într-un oraș din Canada are origini moldovenești

Anna este primul copil născut în 2016 în Calgary, un oraș din Canada, iar părinții fetiței sunt moldoveni. Lidia și Sergiu Tacu au devenit părinți în primele 18 secunde din noul an. Postul de televiziune american a filmat și un reportaj cu această ocazie.

Fetița s-a născut la ora 00:00:18, chiar în timpul focurilor de artificii. Anna mai are un frățior mai mare, Marc. "Sunt foarte fericită. A fost visul meu să am o fată și un băiat", a declara Lidia. Fetița a fost numită în cinstea mamei sfintei Maria, care purta numele Anna.

Tăticul a fost impresionat de faptul că acest copil s-a născut chiar în prima zi a noului an: "Este ceva absolut special să dai naștere unui copil chiar în ziua de Revelion. Toți cunoscuții noștri vor ști pe ce dată este ziua ei."

Sursa: allfun.md

Cuvinte cheie:

copii , Canada , moldovenii , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
969 locuitori

Movileni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Glodeni și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Movileni a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.