18 aprilie 2016, 12:10 Caleidoscop views 7871

18 aprilie 2016, 12:10 Caleidoscop views 7871

"Miss Moldova 2016": 24 de fete vor lupta pentru mult rîvnitul titlu

24 de tinere vor lupta, în acest an, pentru titlul de Miss Moldova 2016. Ele au fost alese, duminică, în cadrul unui casting la care au participat o sută de fete. Concurentele au avut de trecut doar o singură probă: defilarea în costume de baie.

După aproape trei ore de defilări au fost anunţate cele 24 de norocoase care vor participa la concursul "Miss Moldova 2016". Fetele au recunoscut că au avut emoţii.

Unele tinere, care nu au reuşit să ajungă în finală, au mărturisit că îşi vor încerca puterile anul viitor.

Juraţii spun că fetele au fost apreciate conform unor criterii internaţionale.

"Sunt nişte parametri standard, adică 1.68 - 1.81, ceea ce ţine de parametri nu este un concurs de modeling aşa că fata trebuie să corespundă imaginii generale de frumuseţe", a spus directorul concursului "Miss Moldova", Maria Morari.

"Ceea ce am văzut astăzi bucură ochiul şi demonstrează încă o dată că avem foarte multe fete frumoase".

Cea mai frumoasă tânără va reprezenta Republica Moldova la concursul internaţional de frumuseţe "Miss World". Anul trecut, la competiţia care a avut loc în China, această misiune i-a revenit Anastasiei Iacub.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Miss , 2016 , concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1979
Populația:
1011 locuitori

Mălăieştii Noi este un sat din cadrul comunei Bălăbăneşti, raionul Criuleni. Satul are o suprafaţă de circa 0.42 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.20 km. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Criuleni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Mălăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1979.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.