12 iulie 2016, 15:00 Caleidoscop views 12201
Cum arată tortul și rochia scurtă de mireasă a Anișoarei Loghin (Foto)
12 iulie 2016, 15:00 Caleidoscop views 12201

Cum arată tortul și rochia scurtă de mireasă a Anișoarei Loghin (Foto)

Deși au jucat nunta pe 20 mai curent, din gura presei încă mult timp nu vor ieși. Și asta pentru că au apărut noi poze de la ceremonia jurnalistei Anișoara Loghin și a edilului Dorin Chirtoacă.

Astfel, cei care au avut grijă să imortalizeze toate momentele de la nuntă au publicat noi poze. În acestea pot fi văzute ținutele Anișoarei, emoțiile primului dans al mirilor, lista invitaților, dar și tortul miresei.

Cel din urmă nu este un tort clasic, cu glazură și flori din zahăr. Jurnalista a optat pentru un „naked cake" - ultima tendință în acest domeniu. Mai mult, din poze se poate vedea și lista invitaților care, așa precum se vorbea și în mai, depășește ordinul sutelor.

Una din surprize a fost cea de-a doua rochie a soției primarului, care, inițial, era scurtă din față și lungă din spate, iar după ce a scos trena a devenit o rochie scurtă.

Amintim că Anișoara Loghin, la înscriere și cununie, a purtat o rochie „simplă, dar una frumoasă", așa cum menționa chiar ea înainte de ziua nunții. De menționat că ceremonia a avut loc în restaurantul din parcul Valea Trandafirilor din capitală. Potrivit unor surse, la nuntă ar fi fost 320 de oaspeți. Printre invitați au fost Elena Băsescu, Lorena Bogza, maestrul Nicolae Botgros, ministrul mediului, Valeriu Munteanu, dar și unchiul mirelui - Mihai Ghimpu.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Dorin Chirtoaca , tort , rochie , nunta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1720
Populația:
244 locuitori

Budăi este un sat din cadrul comunei Ţipala, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Ialoveni și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 244 de oameni. Satul Budăi a fost menționat documentar în anul 1720.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.