07 december 2016, 15:00 Kaleidoscope views 12224
Cum arată tortul și rochia scurtă de mireasă a Anișoarei Loghin (Foto)
07 december 2016, 15:00 Kaleidoscope views 12224

Cum arată tortul și rochia scurtă de mireasă a Anișoarei Loghin (Foto)

Deși au jucat nunta pe 20 mai curent, din gura presei încă mult timp nu vor ieși. Și asta pentru că au apărut noi poze de la ceremonia jurnalistei Anișoara Loghin și a edilului Dorin Chirtoacă.

Astfel, cei care au avut grijă să imortalizeze toate momentele de la nuntă au publicat noi poze. În acestea pot fi văzute ținutele Anișoarei, emoțiile primului dans al mirilor, lista invitaților, dar și tortul miresei.

Cel din urmă nu este un tort clasic, cu glazură și flori din zahăr. Jurnalista a optat pentru un „naked cake" - ultima tendință în acest domeniu. Mai mult, din poze se poate vedea și lista invitaților care, așa precum se vorbea și în mai, depășește ordinul sutelor.

Una din surprize a fost cea de-a doua rochie a soției primarului, care, inițial, era scurtă din față și lungă din spate, iar după ce a scos trena a devenit o rochie scurtă.

Amintim că Anișoara Loghin, la înscriere și cununie, a purtat o rochie „simplă, dar una frumoasă", așa cum menționa chiar ea înainte de ziua nunții. De menționat că ceremonia a avut loc în restaurantul din parcul Valea Trandafirilor din capitală. Potrivit unor surse, la nuntă ar fi fost 320 de oaspeți. Printre invitați au fost Elena Băsescu, Lorena Bogza, maestrul Nicolae Botgros, ministrul mediului, Valeriu Munteanu, dar și unchiul mirelui - Mihai Ghimpu.

Sursa: zugo.md

Keywords:

Dorin Chirtoaca , tort , rochie , nunta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
8783 locuitori

Baurci este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Baurci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de municipiul Comrat și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 8783 de oameni. Satul Baurci a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.