12 octombrie 2017, 11:42 Caleidoscop views 5831
În Argentina a fost filmat un extraterestru (Video)
12 octombrie 2017, 11:42 Caleidoscop views 5831

În Argentina a fost filmat un extraterestru (Video)

Mass-media din Argentina a primit imagini făcute de poliţiştii argentinieni mai mult decît bizare: aceştia au surprins într-un clip video o fiinţă extraterestră.

Poliţia a fost chemata de către un grup de adolescenţi care au observat "un individ ciudat" care se plimba prin Parcul Mitre, potrivit express.co.uk.

Când ofiţerii de la Comisariatul № 4 au ajuns la faţa locului au constatat cu stupoare că indvidul era de fapt o creatură care avea înfăţişarea unui extraterestru. Unul dintre poliţişti a folosit telefonul mobil pentru a filma apariţia bizară.

Poliţiştii au afirmat că "obiectul" a fugit prin pădure şi a dispărut în rîul Parana. "Era beznă şi nu l-am putut urmări," a declarat unul dintre ofiţeri.

O fotografie publicată iniţial pe o reţea de socializare din Argentina, a devenit un subiect abordat de către canalele de mass-media la scurt timp.

Sursa: libertatea.ro

Cuvinte cheie:

Argentina , extraterestri , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
140 locuitori

Măgura Nouă este un sat din cadrul comunei Pietrosu, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 140 de oameni. Satul Măgura Nouă a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.