03 noiembrie 2017, 09:00 Caleidoscop views 3365
Horoscopul pentru 3 noiembrie 2017
03 noiembrie 2017, 09:00 Caleidoscop views 3365

Horoscopul pentru 3 noiembrie 2017

BERBEC

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să vă completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie. Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât tine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei accepta uşor ca lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urma urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

TAUR

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

GEMENI

Fă un efort să duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de sarcină! Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun. Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultima sută de metri. Adună-ţi forţele şi pune punct aici, ca de mâine să te poţi gândi la altceva.

RAC

Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care te întâlneşti astăzi te motivează să mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult până acolo. Ai în preajma ta colegi care cred în scopul tău cel mare şi pot contribui şi ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri şi încurajări entuziaste.

LEU

Toate problemele vin şi trec, sunt evenimente ciclice în viaţa oricui, de aceea nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap dacă azi treci printr-o astfel de situaţie. Nu e nici prima nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment cu o încărcătură energetică predominant negativă, dar există ceva bun în toate. Fără câte un mic motiv de suferinţă, din când în când, nu ai lua măsurile care se cer pentru a echilibra balanţa în viaţa ta. Dacă toate ar curge lin şi frumos, te-ai mulţumi cu acea stare de fapt, ori, câte un mic cutremur, ca cel de azi, cere de la tine gesturi decisive.

FECIOARĂ

Este momentul unei analize la rece înainte de a extrage o concluzie finală, deci pregăteşte-te de o recapitulare cât se poate de obiectivă. Cântăreşte situaţia pe toate părţile, imparţial, detaşat, fără a te lăsa impresionat de nici un fel de argument emoţional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro şi contra, te va ajuta să iei o decizie corectă. Cere răgazul necesar pentru această analiză, fără ca nimeni să nu încerce să te împingă de la spate.

BALANȚĂ

Nu te poţi baza pe prietenul de lângă tine, care acum spune una ca în clipa următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Nu ştii dacă să ai încredere în modul său jucăuş şi superficial de a trata o situaţie care pe tine te afectează mult, dar el vrea de fapt să-ţi arate că nu merită să pui la suflet ceea ce se întâmplă în jur. Până se va clarifica situaţia, vor mai apărea încă multe aspecte, deci nu trata totul ca şi cum ar fi capătul căutărilor tale. Mai aşteaptă, mai bucură-te de momentele lejere care ţi se oferă, fără a te crampona încă de nivelul la care ai ajuns. Mâine totul poate fi altfel!

SCORPION

Lipsa mijloacelor materiale de a-ţi îndeplini un scop te obligă să reduci ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu ai cum să duci la îndeplinire ce ţi-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l deţii încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care încă nu ai acces, fiind plecat în altă localitate. Trebuie să stai pe loc şi să aştepţi ca lucrurile să revină la normal, iar această aşteptare poate avea şi efecte benefice: între timp mai poţi aduna unele informaţii utile.

SĂGETĂTOR

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de tine îţi va reda încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută aşadar tovarăşii potriviţi în preajmă!

CAPRICORN

Ajungi la capătul unei acţiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la capăt şi poţi să te detaşezi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns şi cum, ci faptul că poţi pune punct, fără să te mai gândeşti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

VĂRSĂTOR

Nu te învinovăţi pentru problemele altuia, pentru că nu tu le-ai influenţat. Nu ai nicio vină pentru felul în care cineva drag se plânge de toate relele pământului! Nu uita că, în fond, fiecare are destinul lui, fiecare cu norocul lui şi fiecare are viaţa pe care o merită sau şi-o clădeşte cu propriile mâini. Tu bucură-te dacă viaţa ta merge bine şi eşti într-o pasă optimistă, pentru că asta contează acum! Da, suferi să-l vezi pe celălalt că se plânge, dar nu tu ai declanşat problemele sale, deci nu încerca să i le rezolvi tu. Poţi fi pentru el un exemplu de gândire pozitivă şi de atitudine tonică în faţa greutăţilor, dar nu trebuie să preiei pe umerii tăi ghinioanele sale.

PEȘTI

Dacă îţi vei uni forţele alături de echipa în care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteţi foarte aproape de finish. Merită să faceţi un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câţiva paşi înainte de punctul final, dar vi se cere o participare totală, pentru că sunteţi atât de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se întrevede deja la final sună promiţător şi vă stimulează să trageţi tare pe ultima sută de metri.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2017

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
142 locuitori

Botnăreştii Noi este un sat din cadrul comunei Chirca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Botnăreştii Noi a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.