24 decembrie 2012, 12:49 Caleidoscop views 6275
24 decembrie 2012, 12:49 Caleidoscop views 6275

Facebook şi-a schimbat unul dintre butoane. Ce mai poţi face de astăzi pe reţeaua de socializare


Foto: youngdigitalab.com 

Butonul de Poke, considerat de gossiponthis.com "cel mai inutil buton de pe Facebook", are acum şi o aplicaţie, însă aceasta are mai multe funcţii.

Butonul de Poke este folosit pentru a atrage atenţia unui utilizator, similar "buzz"-ului de pe messenger.

În schimb, aplicaţia de Poke are cu totul altă funcţie: îi oferă şansa unui utilizator de a trimite unui prieten o poză, un video sau un text, pe care însă respectivul nu îl poate vedea decît cîteva secunde din momentul în care îl deschide. Gossiponthis.com scrie că există totuşi varianta de a face un "print screen" ecranului.

Pentru a putea vedea mesajele, fotografiile sau clipurile trimise, atît expeditorul, cît şi destinatarul trebuie să aibă instalată aplicaţia Poke.

Deocamdată, aplicaţia Poke funcţionează doar pe dispozitive mobile, unde este şi promovată intens de Facebook.

Gossiponthat.com remarcă faptul că noua aplicaţie Facebook seamănă foarte mult cu Snapchat, disponibilă în App Store şi Google Play, care îi lasă pe utilizatori să împărtăşească mesaje ori fotografii timp de maximum 10 secunde.

Cuvinte cheie:

internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
1780 locuitori

Podoima este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Podoimiţa și Podoima. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Camenca și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Podoima alcătuia 1780 de locuitori în anul 2004. Satul Podoima a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.