12 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2581
Horoscopul pentru 12 decembrie 2021
12 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2581

Horoscopul pentru 12 decembrie 2021

BERBEC

Chiar daca ziua incepe cu o dispozitie morocanoasa, de pe la pranz incep sa-ti revina optimismul si pofta de viata, mai ales ca primesti aprecieri, gesturi si cuvinte de recunostinta din partea celor din jur sau o propunere interesanta. Aceasta zi inseamna, pentru tine, acces la cunoastere superioara, intuitie puternica, premonitii si evolutie. Vei dori sa iti petreci aceasta zi pe internet sau citind anumite carti ce iti pot da unele informatii despre un anumit subiect de care esti interesat.

TAUR

In aceasta zi incerci sa rupi legatura cu prieten care ti-a dat pana acum doar sfaturi nedemne de luat in seama. Totusi nu vrei sa ii jignesti sentimentele asa ca atunci cand te suna preferi sa spui ca esti ocupat si nu ai timp de iesit in oras. Discutii aprinse sunt posibile si cu familia care are ceva reprosuri de facut. Fii atent la ceea ce vei spune pentru a nu jigni pe cineva fara sa vrei.

GEMENI

Astazi este una din acele zile in care, daca vrei iubire, trebuie sa iesi si sa o primesti. Nu pierde timpul stand la domiciliu. Fii aventuros si fa acest prim pas. Tu esti singurul care are capacitatea de a te scoate din rutina. Exista o mare pasiune in spatele intentiilor tale romantice in acest moment. Ai grija de ea.

RAC

Cineva iti poate provoca astazi capabilitatile mentale. Tendinta ta naturala ar putea fi sa preiei informatiile, sa o intrebi pentru o vreme si sa revii cu decizia sau opinia ta la o data ulterioara. Adevarul este ca lucrurile se misca repede si deciziile trebuie luate rapid si eficient. Stai pe faza si ai incredere in procesele tale mintale.

LEU

Alte persoane pot incerca sa-si exercite puterea chiar si atunci cand nu este cazul. Acesta este un moment in care oamenii pot incerca sa-si demonstreze IQ-ul oferind fapte aleatorii care nu ofera nimic util situatiei curente ci doar servesc pentru a dovedi cunostintele lor despre trivia ezoterica. Incerca sa nu te bazezi pe ideile altor persoane. Vei avea mai mult succes daca te bazezi doar pe ideile tale.

FECIOARĂ

Este evident cat de mult iti place sa visezi. Desigur, aceasta este o parte importanta a existentei tale. Vezi ca vine un moment in care trebuie sa te confrunti cu realitatea. Aceasta este una dintre acele zile in care trebuie sa musti glontul si sa te ocupi de facturile tale. Ai grija de comisioanele pe care le-ai facut. Trimite scrisorile care s-au ingramadit pe biroul tau timp de cateva zile. Nu mai cauta scuze.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea de luat o decizie care te va tine cu sufletul la gura o buna bucata de vreme. Totul este sa nu te lasi condus de primul impuls. Verifica-ti cu atentie masina, inainte de a urca in ea. Chiar si aparatele electrocasnice ti-ar putea face o surpriza mai putin placuta. Exista riscul sa intampini un accident in cazul in care nu esti atent.

SCORPION

Concentreaza-te pe ingrijirea nevoilor tale in loc sa incerci sa satisfaci nevoile altora. Exista o tensiune care apare atunci cand incerci sa mangai pe cineva care intr-adevar nu vrea sa fie mangaiat. Cel mai bun mod de a face fata situatiei este sa lasi persoana singura si sa tinda la propriile tale emotii. Daca esti mai stabil si mai clar, vei putea sa ii ajuti pe ceilalti. Acorda-ti acest timp pentru a iti reincarca bateriile.

SĂGETĂTOR

Curiozitatea te impinge sa dezlegi anumite mistere legate de o persoana care abia a aparut in anturajul tau. Ai tu ceva suspiciuni si daca ti se confirma, vei fi gata sa il faci de rusine in fata grupului de prieteni. Totusi, ia in considerare si situatia in care nu ti se confirma suspiciunile pentru ca va trebui sa iti schimbi atitudinea.

CAPRICORN

La un moment dat, in timpul zilei, s-ar putea sa te implici intr-un proiect care te intereseaza mult mai mult decat de obicei. Ai putea sa te arunci mai adanc in el decat este necesar acum. Ai grija sa nu te distraga de la ceea ce trebuie facut. Intelepciunea ta este deosebit de clara si poti utiliza intuitia pentru a obtine cunostinte practice valoroase. Petrece seara meditand.

VĂRSĂTOR

Vei putea avea chef sa faci astazi schimbari in mediul tau. Daca te-ai gandit sa iti schimbi dulapul, garajul sau aranjamentul pentru camera de zi, energia are dreptate sa iti ofere un impuls suplimentar de care ai nevoie. Poti fi uimit de cat de mult un mediu proaspat iti poate schimba viata spre bine astazi.

PEȘTI

Astazi nu va fi ca cele mai multe zile. Uita-te in jur si vei vedea ca oamenii au capetele in nori, fie deprimari sau par sa incerce sa pastreze un front bun. Atmosfera planetara este astfel incat multi oameni se simt frustrati de o incapacitate de a-si realiza visele. Aceasta este o situatie dificila pentru a fi sigur. Nu te ingrijora, va trece cat de curand.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1832 locuitori

Bălceana este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1832 de oameni. Satul Bălceana a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.