15 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1834
Horoscopul pentru 16 decembrie 2021
15 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1834

Horoscopul pentru 16 decembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi ar fi bine sa te simti liber sa iti suprimi echilibrul pentru a iti satisface nevoile, mai ales in dormitor. Intr-un efort de a mentine linistea si de a pastra totul pe linia de plutire, ai neglijat dorintele tale de dragul placerii altcuiva. Efectuarea de compromisuri pentru ceilalti poate fi nobila, dar nu te poate face sa obtii exact ceea ce vrei. Acesta este un timp excelent pentru a fi mai agresiv in cautarea iubirii.

TAUR

Scoate la suprafata vopselele si energia ta creativa. Retine ca este posibil sa nu ai disciplina sau angajamentul necesar de a finaliza orice proiect pe care il incepi astazi, dar cu siguranta nu iti va lipsi energia creativa. Imbogateste-ti procesele mentale si emotionale si ofera-le sansa sa lucreze impreuna. Adu frumusete in lume, lasandu-le sa straluceasca si pentru altii.

GEMENI

Mintea ta este fixata pe finantele tale astazi, si poate cauti cai necunoscute anterior pentru a putea avansa. Colegii sau prietenii te-ar putea ajuta sa te indrepti in directia corecta. Cand vine vorba de a nota posibilitatile, ai incredere in intuitia ta, deoarece functioneaza la un nivel foarte inalt. Listeaza-ti posibilitatile si apoi gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci, cu cateva zile inainte de a incepe.

RAC

Succesele recente te fac sa te simti presat de anumite proiecte. Este posibil sa trebuiasca sa iei in considerare anumite optiuni cu privire la activitatile tale in afara carierei si a familiei. Este posibil sa ai o multime de interese care insemna foarte mult pentru tine, ceea ce face dificila alegerea pe care o ai de facut. Nu incerca sa iei in considerare anumite argumente astazi. Mintea ta este putin cam infricosata. Asteapta cateva zile si apoi poti sa te gandesti sa iei in considerare anumite optiuni.

LEU

Esti in pericol de a suferi de stres? Te gandesti literalmente la anumite probleme si nu exista nici un scop fix in ceea ce ai in gand. Asa ca, astazi inceteaza sa te gandesti si sa incepi sa faci ceea ce ti-ai propus! Daca continui sa te gandesti la ceva nu se va intampla nimic, dar daca vei continua sa lucrezi la ceva, mai devreme sau mai tarziu, fluxul va incepe sa se transforme si vei incepe sa vezi progrese reale.

FECIOARĂ

Astazi poti avea parte de niste socuri si coborasuri emotionale. Se pare ca exista un nor intens care se scurge in fiecare parte a zilei. Nu incerca sa pacalesti oamenii din jurul tau. Ei vor vedea totul chiar prin tine. Exploziile de energie pozitiva vor iesi de nicaieri pentru a iti reaminti de scopul tau cel mai important. Incearca sa nu te imbolnavesti atat de tare in ziua in care nu reusesti sa vezi oportunitatile care apar.

BALANȚĂ

Transformarea interioara este de asa natura ca poate sa faca o mare diferenta in comunicarile tale chiar acum. Relatiile tale s-ar putea imbunatati deoarece esti mai deschis si mai cinstit, fara a fi prea modest. Se pare ca ai o intelegere mai buna a nevoilor si dorintelor celor apropiati de tine. Din pacate, acest proces ar putea implica si lasarea unor vechi prieteni in urma.

SCORPION

Contactul neasteptat cu un iubit, o ruda sau un prieten apropiat te poate lasa sa te simti optimist in legatura cu viitorul. Probabil va rezulta o comunicare mai frecventa cu aceasta persoana si ar putea aduce un rezultat pozitiv in viata ta. S-ar putea sa scrii o multime de scrisori sau sa faci o multime de apeluri, probabil cu persoane din trecut.

SĂGETĂTOR

Atentie astazi. Poti avea parte de un comportament ciudat la locul de munca si ar putea declansa o furie pe care ai ingropat-o de mult. S-ar putea sa ai dificultati in mentinerea emotiilor sub control, dar trebuie sa faci asta. Comunicarea cinstita este singura modalitate prin care poti reusi in aceasta zi. Odata ce te-ai linistit, ai putea sa te apropii de persoana care se comporta iresponsabil.

CAPRICORN

O excursie la un muzeu sau la o galerie ar putea sa iti aduca niste idei interesante. Poate vei ignora picturile si fotografiile realiste care te interesau si vei admira in schimb lucrarile abstracte. Cu siguranta iti vor capta interesul si, pana la sfarsitul zilei ti se va recomanda sa urmezi un curs de arta pentru a afla mai multe.

VĂRSĂTOR

Problemele legate de bani ar putea necesita atentia ta astazi dar si cele legate de locuinta ar putea fi in mintea ta. Este posibil sa ai nevoie sa trebuiasca sa echilibrezi inregistrarile unei afaceri iar asta iti poate cere mai mult timp decat este necesar. Nu-ti asuma ceea ce este mai rau! Toate ar trebui sa fie in principiu bune, astfel incat, probabil, ai putea sa echilibrezi conturile si sa continui sa faci ceea ce ti-ai planuit.

PEȘTI

Unele vesti minunate ar putea veni astazi, poate de la un partener de dragoste. S-ar putea sa capeti un altfel de interes fata de relatia ta iar asta v-ar putea elibera pe amandoi intr-un fel in care veti reusi sa avansati. Nu intra in panica. Urmeaza-ti inima!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.