19 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2297
Horoscopul pentru 20 decembrie 2021
19 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2297

Horoscopul pentru 20 decembrie 2021

BERBEC

S-ar putea sa descoperi ca cineva se gandeste sau lucreaza opus modului in care te asteptai. Acest sentiment este agravat si mai mult de o puternica forta razboinica care vrea sa fie recunoscuta. Cu siguranta exista o roata scartaitoare in situatia aceasta. Ai grija mai intai de baza inainte de a incerca sa te ocupi de particularitatile unei anumite situatii.

TAUR

Astazi este posibil sa participi la un eveniment de grup virtual de un anumit fel care implica cartierul tau, eventual cu un partener. Tu si prietenul tau s-ar putea sa participati activ la discutarea obiectivelor grupului. Te simti puternic legat de toata lumea, mai ales de partenerul tau, de membrii grupului si chiar si de comunitatea din care faci parte. Este o senzatie calda dar plictisitoare, care ar putea ramane cu tine toata seara.

GEMENI

Simti nevoia sa te izolezi in mod deliberat de cei din jur si acest lucru se dovedeste o decizie inteleapta, cel putin pentru ziua de azi. Este un moment potrivit pentru a te axa doar pe tine si pentru a nu acorda prea multa atentie celor din jur. Vei descoperi surse ale nemultumirilor la care nu te-ai fi gandit.

RAC

Exista o calitate usoara dar capricioasa in aceasta zi, pe care s-ar putea sa nu o apreciezi la inceput. Vei descoperi ca, cu cat esti mai deschis si mai acceptat de aceasta energie, cu atat o poti face sa functioneze pozitiv pentru tine. Foloseste acest sentiment pentru a echilibra seriozitatea din zilele tale. Nu te prinde de o drama inutila care nu are nici o legatura cu situatia ta.

LEU

Incearca sa te trezesti pe partea dreapta a patului. Acest lucru va seta tonul pentru restul zilei. Pastreaza lucrurile pozitive si vei descoperi ca energiile agresive ale zilei functioneaza mai degraba in locul tau. Nu incerca sa lupti cu oameni care sunt atat de incapatanati incat refuza sa vada o alta perspectiva. In acelasi timp, asigura-te ca ramai deschis la punctele de vedere ale altor persoane.

FECIOARĂ

Anumite proiecte te pot face sa devii irascibil din cauza unor colegi ce par ca bat pasu pe loc. Poate ar fi bine sa ii iei putin la intrebari astfel incat sa fii sigur ca merita salariul pe care il primesc. Exista posibilitata ca in aceasta zi sa primesti noi contracte ce iti vor imbunatati veniturile. Incearca sa fii atent la ceea ce vei semna in aceasta zi, deoarece exista riscul sa faci o alegere gresita. Fii cu bagare de seama.

BALANȚĂ

Astazi s-ar putea sa afli despre modalitati noi si creative de a iti creste veniturile care implica intr-un fel, tehnologia. Atat de multe informatii noi ar putea veni in calea ta, incat iti va fi greu sa le urmaresti, asa ca asigura-te ca iei nota de unde le-ai gasit, pentru a le putea consulta sursa mai tarziu. Mintea ta ar putea functiona atat de rapid incat trebuie sa faci o plimbare pentru a o limpezi.

SCORPION

S-ar putea sa ai multa bataie de cap pentru ceva care ti se pare destul de nesemnificativ. Incearca sa vezi frumusetea si importanta a tot ceea ce te inconjoara. In acelasi timp, asigura-te ca iti acorzi suficient credit pentru a fi persoana care esti. Ego-ul este capabil sa treaca printr-o transformare care va afecta modul in care reactionezi la lumea exterioara.

SĂGETĂTOR

Scazi mult din pretentii si de aceea devii mult mai simpatic la job. Nu mai esti atat de incordat si incruntat, iar colegii vad cu ochi buni aceasta schimbare. Poate ar fi momentul sa iti gasesti o activitate care sa iti faca placere si care sa te scoata din stresul zilnic care aproape ca te iti pune capac.

CAPRICORN

Hraneste-ti mintea cu noi cunostinte. Acceseaza o librarie pe internet sau citeste cateva informatii interesante online. Daca ai mai mult timp liber, viziteaza o biblioteca, daca este posibil, sau exploreaza cursurile care ti le-ai putea dori. Trebuie sa ai cunostinte oriunde te uiti, cu conditia sa fii deschis sa le primesti. Oamenii sunt adesea cea mai buna resursa. Cere cuiva sa iti explice, daca de asta ai nevoie.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa descoperi astazi ca ai o putere fizica deosebita. Daca doresti sa faci o munca fizica cu adevarat provocatoare, aceasta este ziua potrivita, deci, de ce sa nu te ocupi de ceea ce iti doresti? Fa unele lucrari in curte sau curata dulapurile si sertarele. Ia in considerare sa donezi articolele pe care nu le mai folosesti sau sa vinzi lucruri online pentru a face rost de o suma de bani.

PEȘTI

Daca nu esti implicat intr-o relatie, ai putea incepe o noua poveste de dragoste cu o persoana deosebita din cercul tau de prieteni. Vei observa o noua calitate a acestei persoane pe care nu ai vazut-o inainte si iti vei schimba complet perceptia asupra ei. Orice noua relatie inceputa astazi iti va oferi o multime de promisiuni pentru viitor.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1756
Populația:
2627 locuitori

Micăuţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gornoe și Micăuţi. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Strășeni și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2627 oameni. Satul Micauți a fost menționat documentar în anul 1756.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.