24 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1671
Horoscopul pentru 25 decembrie 2021
24 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1671

Horoscopul pentru 25 decembrie 2021

BERBEC

S-ar putea sa fii putin confuz astazi. Actiunile altora te pot trimite intr-un vartej de emotii conflictuale. Este posibil sa fii sensibil in ceea ce priveste obiectivele tale iar disciplina este un aspect cheie al zilei de azi. Ramai fidel principiilor la care le tii cel mai mult si nu vei gresi. Prietenii te pot ajuta cu orice te deranjeaza. Nu ezita sa ceri ajutor.

TAUR

Comunicarea este cheia zilei de astazi. Fa-ti cunoscute intentiile imediat pentru a evita confuzia. Cu cat te poti acomoda mai mult acum, cu atat vei fi mai bine pe drum. Esti piesa care lipseste din puzzle, asa ca urca pe podium pentru a-ti indeplini rolul foarte important. Puntea pe care o oferi umple un gol critic care va fi de mare ajutor altora.

GEMENI

Canalizeaza-ti energia in sarcini constructive. Vezi unde poti face conexiuni importante. Exista o linie fina intre sugestiile utile si manipulare. Incearca sa o eviti pe cea din urma. E ceva ce te retine. Aceasta restrictie este probabil cea mai buna. Ai putea sa te epuizezi mergand constant la extreme in fiecare actiune. Ai incredere in energia ta si urmeaza-ti instinctele.

RAC

Fortele restrictive pot intra in conflict cu tine astazi. Vestea buna este ca ar trebui sa poti gasi un spatiu de pace in emotiile tale. Cauta un mediator care sa te ajute sa rezolvi impasul care poate exista intre tine si ceilalti. Oportunitatile de libertate si autonomie sunt acolo si asteapta sa le apuci. Cauta moduri bizare si neconventionale de a face lucrurile.

LEU

O abordare planificata si disciplinata functioneaza cel mai bine astazi. Un lucru de retinut este ca este important sa te conectezi cu ceilalti acum. Incercarea de a face lucruri de unul singur poate parea a fi ceea ce trebuie facut, dar esti mult mai eficient cand apelezi la ajutorul altora. Nu te sfia sa abordezi oameni pe care nu ii cunoasteti foarte bine.

FECIOARĂ

Aceasta este o zi grozava pentru tine iar starea ta emotionala este minunat de optimista. Lucrurile ar trebui sa curga in drumul tau si exista o cunoastere instinctuala care te va ajuta sa navighezi prin orice locuri dificile poti intalni, daca exista. Profita de aceasta ocazie pentru a stabili planurile pe care intentionezi sa le finalizezi.

BALANȚĂ

Lucrurile pot fi concentrate mental astazi, ceea ce ar putea intra in conflict cu natura ta emotionala. Pot aparea opinii puternice si ar trebui sa iti faci timp pentru a asculta. Nu forta lucrurile sa iasa la iveala daca nu sunt gata. Daca marul nu este gata sa cada din copac, nu-l smulge. Asteapta pana cand marul este copt si fructele va vor cadea fara efort.

SCORPION

Comunicarea este o mare tema a zilei pentru tine. De fiecare data cand vorbesti, un public numeros asculta fiecare cuvant. Cu cat esti mai puternic in a-ti exprima opiniile, cu atat mai bine. Esti zburator azi, sari de la un lucru la altul, dar asta e bine. S-ar putea sa faci destul de multe atunci cand actionezi in acest mod.

SĂGETĂTOR

Emotiile tale s-ar putea sa se simta limitate astazi, dar acest lucru ar putea fi bun. Incearca sa adopti o abordare usoara a situatiei si nu deveni prea serios. Cu cat atitudinea ta este mai flexibila, cu atat vei fi mai bine. Pastreaza-ti sentimentele sub control si nu citi prea profund subtilitatile lucrurilor.

CAPRICORN

Aceasta este o zi grozava pentru tine. Ar trebui sa descoperi ca starea ta generala de spirit este excelenta. Vei avea lucrul perfect de spus in orice situatie. Natura ta adaptabila va fi utila, deoarece oamenii din jurul tau vor fi destul de rigizi si inflexibili. Cu cat esti mai disciplinat cand vine vorba de emotii, cu atat vei fi mai bine.

VĂRSĂTOR

Poate fi greu sa faci fata emotiilor astazi. S-ar putea sa fii mai fugar decat de obicei. Realizeaza ca acest lucru este in avantajul tau. Iesi din nisipurile miscatoare si ia o gura de aer proaspat. O atitudine optimista este esentiala pentru a progresa in orice intreprindere. Gaseste raspunsurile pe care le cauti in conversatiile cu ceilalti.

PEȘTI

Cuvintele te-ar putea baga in probleme astazi, asa ca ai grija la ceea ce spui. Incearca sa tii sub control comentariile pripite alimentate de emotii intense. Aceste comentarii pot aparea in mod gresit si pot fi folosite impotriva ta mai tarziu. Adu dispozitia ta vesela in grup si lasa atitudinea incapatanata acasa. Obiectivele si disciplina pot fi teme majore astazi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
17769
Populația:
1237 locuitori

Chetroşica Nouă este un sat şi comună din raionul Edineţ. Chetroşica Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Chetroşica Nouă este situat la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 25 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1237 de oameni. Satul Chetroşica Nouă a fost întemeiat între anii 1776-1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.