02 septembrie 2013, 12:54 Caleidoscop views 9338
02 septembrie 2013, 12:54 Caleidoscop views 9338

YouTube îşi modifică logo-ul


Foto: topnews.ru

Video hosting-ul YouTube şi-a prezentat noul logo. Acesta poate fi deja văzut pe paginile Facebook și Twitter.

Inițial, noul logo a fost prezentat săptămîna trecută în aplicațiile mobile YouTube pentru IOS și Android, precum și sub forma unei pictograme de pagină web (favicon) în unele browsere. Cu toate acestea pe site-ul propriu-zis tot mai apare logo-ul vechi. Termenii de tranziție finali ai noului brand nu se cunosc încă, comunică Lenta.ru.

De remarcat faptul că în noua versiune a logo-ului s-a decis să se renunţe la numele serviciului ca parte componentă a denumirii brandului. Acum se propune ca YouTube să fie recunoscut doar după o "bulă". În centrul acesteia se află semnul de "play" (reproduce).

Noul logo din două culori este executat în cele mai bune tradiții de flat design. Acesta va arata mai bine pe dispozitivele cu IOS 7 și Windows Phone. De asemenea, acesta se combină destul de bine cu designul altor servicii Google ‒ Chrome, Drive etc.

Din momentul lansării YouTube în anul 2006, logo-ul serviciului doar o singură dată a suferit modificări. Ele au fost neînsemnate: în anul 2011 a fost schimbată culoarea gradientului de pe brandul companiei.

 

Sursa: topnews.ru

Cuvinte cheie:

YouTube , videoclip , internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
145 locuitori

Ivăneşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 145 de oameni. Satul Ivănești a fost atestat documentar în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.