19 noiembrie 2014, 10:38 Caleidoscop views 24672
19 noiembrie 2014, 10:38 Caleidoscop views 24672

Ipoteză: Omenii nu sînt de pe Pămînt, ei sînt aici la închisoare


Foto: informing.ru

Un savant american răstoarnă tot ce se ştia pînă acum despre provenienţa speciei umane. În viziunea sa, oamenii nu au trăit dintotdeauna pe Pămînt, ci au fost aduşi de extratereştri pe Terra drept pedeapsă pentru comportamentul violent. Cu alte cuvinte, cu toţii trăim exilaţi pe o planetă "închisoare", spune cercetătorul.

În opinia sa, durerile de spate, care chinuie mulţi muritori, ar arăta clar, că am evoluat într-o lume cu greutate mai mică. În plus, majoritatea oamenilor au probleme cu arsurile solare, iar travaliul femeilor este un alt semn care că omul nu se naşte prea uşor pe această planetă.

Dr. Ellis spune că deşi Terra satisface în mare nevoile oamenilor, ea nu ar servi interesului speciei noastre. În cartea sa "Oamenii nu sînt de pe Pămînt", el face o evaluare ştiinţifică a probelor, care ar demonstra că specia "nu este din lumea aceasta" .

"Se presupune că deşi omul este specia cea mai dezvoltată de pe planetă, dar este surprinzător de inadecvat adaptat şi prost echipat pentru mediul de pe Pămînt. Este afectat de lumina soarelui, are o aversiune puternică pentru produsele alimentare care apar în mod natural, iar rata bolilor cronice este ridicol de ridicată", a punctat Dr. Ellis Silver.

Savantul atrage atenţia că este ciudat mai ales faptul că bebeluşii sînt "sînt atît de mari încît este dificil pentru femei să nască, iar acest lucru poate produce moartea copilului şi a mamei".

"Nicio altă specie nativă de pe planetă, nu are această problemă", a subliniat Dr. Ellis

Pe de altă parte, cercetătorul consideră că omul nu este conceput să fie expus la razele solare, deoarece nu poate face plajă pentru mai mult de o săptămînă sau două - spre deosebire de o şopîrlă - şi nu poate sta la soare în fiecare zi, fără a avea probleme.

În privinţa faptului că oamenii sînt mereu bolnavi, Dr. Ellis consideră că de vină ar fi chiar ceasul nostru biologic ce este "setat" pentru o zi de 25 de ore, aşa cum o arată studiile ştiinţifice despre somn.

"Aceasta nu este o realitate modernă, aceşti parametrii pot fi urmărţi pe tot parcursul istoriei oamenilor pe Pămînt" a adăugat savantul.

Potrivit lui Ellis Silver, neanderthalienii, cum ar fi Homo Erectus, ar fi fost încrucişaţi cu alte specii, poate de la Alpha Centauri, care este cel mai aproape de sistemul nostru solar.

Dr. Ellis a ţinut să sublinieze că mulţi oameni simt că nu sînt de pe Pămînt şi nu se simt ca acasă pe această planetă.

"Acest lucru sugerează, pentru mine cel puţin, că omenirea a evoluat pe o altă planetă, şi poate am fost adus aici ca o specie foarte dezvoltată", a adăugat cercetătorul.

"Teza mea pune în dezbatere ipoteza că omul nu a evoluat pe această planetă, ci a fost transportat pe Pămînt (ca Homo Sapiens a evoluat pe deplin) între 60.000 şi acum 200.000 de ani", a explicat Dr. Ellis Silver

Teoria sa privind motivul "exilului" pe Terra este că "Pămîntul ar putea fi o planetă închisoare, din moment ce omul pare a fi o specie în mod natural violentă, şi sîntem aici pînă învăţăm să ne comportăm".

Sursa: www.evz.ro

Cuvinte cheie:

Pamint , omenirea , Planete

Comentarii

 (2)
  • #2 kasper Răspunde Citează selecţia
    Фантазёр, насмотрелся фильмов... Можно признать его слабомыслящим...
  • #1 mivolin Răspunde Citează selecţia
    Ученый прав!! Еще мало наказали за садистскую человеческую сущность!!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
2517 locuitori

Bălăureşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bălăureşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2517 oameni. Satul Bălăureşti a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.