04 martie 2014, 12:33 Sport views 8981
Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România
Foto: unica.md
04 martie 2014, 12:33 Sport views 8981

Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România

Nicolae Calancea impresioneaza in România. Portarul moldovean al clubului Ceahlaul si-a ajutat echipa sa scoata un egal in meciul cu Pandurii din campionat. Formatia română este neinvinsa in cele doua partide, in care poarta a fost aparata de Calancea.

Jucatorii lui Ceahlaul au deschis scorul repede in meciul de aseara. Chitosca a marcat dupa o serie de greseli in apararea gazdelor. Gruparea Pandurii a incercat sa egaleze pana la pauza, insa Calancea, fostul portar de la Zimbru Chisinau, a jucat sigur si nu i-a permis adversarului sa inscrie.

In repriza secunda gazdele au continuat sa atace, iar portarul moldovean s-a opus din nou suturilor periculoase. Totusi, in minutul 71 fundasul echipei Ceahlaul a comis un fault in careu asupra adversarului, iar arbitrul a dictat penalty. Calancea a ghicit coltul la sutul lui Dos Santos, insa de aceasta data nu si-a putut ajuta echipa sa evite golul.

Ceahlaul a remizat pe terenul gruparii Pandurii, scor 1 la 1. Acesta a fost al 2-lea meci jucat de Nicolae Calancea pentru echipa din Piatra Neamt, ambele intalniri fiind remize.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
935 locuitori

Zăluceni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Zăluceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 36 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăluceni datează din anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.