02 iunie 2014, 14:54 Sport views 8400
02 iunie 2014, 14:54 Sport views 8400

Boxerii moldoveni s-au ales cu două medalii în Germania


Foto: eubcboxing.org

Boxerii moldoveni și-au încheiat evoluția la Turneul Internațional de Box Chemistry Cup, Halle, Germania, cucerind o medalie de argint și una de bronz.

Cea mai buna evoluție a avut-o Alexandru Rîșcan, la categoria de greutate de pînă la 52 kg, care a trecut în semifinale de italianul Manuel Cappa cu scorul de 2-1. In finală, Rîșcan a abandonat și nu a boxat din cauza accidentării la mînă. Astfel, Alexandru a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere.

Dumitru Galagoț a cedat în semifinalele categoriei de greutate de 64 kg în fața campionului european Vitali Dunaițev și s-a ales cu medalie de bronz.

Competițiile din Germania constituie o etapă importantă de verificare a membrilor lotului național de box în preajma competițiilor internaționale din actualul sezon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , moldovenii , turneu , Germania , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.