15 decembrie 2014, 14:17 Sport views 8294
Mihai Sava a fost ales sportivul anului
Foto: ipn.md
15 decembrie 2014, 14:17 Sport views 8294

Mihai Sava a fost ales sportivul anului

Mihai Sava a fost desemnat cel mai bun sportiv al Moldovei în 2014 de către Ministerul Tineretului şi Sportului. El a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de lupte libere, transmite IPN.

„Sunt onorat şi sper că nu este ultimul premiu pentru mine. E rodul muncii pe care am depus-o pe parcursul anului, alături de antrenorul meu", a declarat pentru presă Mihai Sava.

Antrenorul anului a fost ales Ruslan Bodişteanu. Sub conducerea sa, lotul naţional de lupte a cucerit o medalie la Campionatul Mondial şi patru la Europene. „Această apreciere îţi dă putere să te gâdeşti la lucruri mai mari, la lucruri mai frumoase", a spus Ruslan Bodişteanu.

Echipa anului a fost desemnată Naţionala de Rugby, care doar în această toamnă a obţinut trei victorii. În cadrul galei organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului au mai fost premiaţi veteranii sportului, sportivii paralimpici, iar trofeul "Revelaţia Anului" i-a fost înmânat luptătorului Dumitru Ceacusta.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

top , Moldova , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.