20 martie 2015, 14:16 Sport views 6825
La Chișinău va fi inaugurat un teren de baseball
20 martie 2015, 14:16 Sport views 6825

La Chișinău va fi inaugurat un teren de baseball

Terenul de baseball de lângă Circ va fi dat în exploatare în luna mai sau iunie a acestui an. Asigurarea vine din partea consilierului liberal, Iurie Topală, în cadrul şedinţei Primăriei.

Terenul de baseball de lângă Circ se întinde pe o suprafaţă de 2,4 hectare şi a fost oferit în 2002, prin decizia semnată personal de fostul primar al capitalei, Serafim Urechean.

Lotul a fost transmis Asociaţiei Obşteşti „Liga de baseball şi softball pentru copii", evaluat de Cadastru la un milion de dolari.

Consilierul liberal, Iurie Topală, care este şi preşedintele Federaţiei Naţionale de Hochei pe Gheaţă din Moldova a fost acuzat în repetate rânduri că tergiversează construcţia stadionului, deoarece vrea să însuşească acest bun al statului.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

sport , construcție , Moldova , baseball

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1607 locuitori

Drăsliceni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Drăsliceni, Logănești și Ratuș. Satul Drăsliceni este situat la o distanță de 50 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1607 oameni. Prima menţiune documentară a satului Drăsliceni datează din 5 martie 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.