20 march 2015, 14:16 Sport views 6808
La Chișinău va fi inaugurat un teren de baseball
20 march 2015, 14:16 Sport views 6808

La Chișinău va fi inaugurat un teren de baseball

Terenul de baseball de lângă Circ va fi dat în exploatare în luna mai sau iunie a acestui an. Asigurarea vine din partea consilierului liberal, Iurie Topală, în cadrul şedinţei Primăriei.

Terenul de baseball de lângă Circ se întinde pe o suprafaţă de 2,4 hectare şi a fost oferit în 2002, prin decizia semnată personal de fostul primar al capitalei, Serafim Urechean.

Lotul a fost transmis Asociaţiei Obşteşti „Liga de baseball şi softball pentru copii", evaluat de Cadastru la un milion de dolari.

Consilierul liberal, Iurie Topală, care este şi preşedintele Federaţiei Naţionale de Hochei pe Gheaţă din Moldova a fost acuzat în repetate rânduri că tergiversează construcţia stadionului, deoarece vrea să însuşească acest bun al statului.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
45 locuitori

Duduleşti este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 45 de oameni. Satul Dudulești a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.