10 aprilie 2015, 16:48 Sport views 7928
Victorie şi calificare în runda următoare pentru naţionala Moldovei de fotbal feminin
Foto: fmf.md
10 aprilie 2015, 16:48 Sport views 7928

Victorie şi calificare în runda următoare pentru naţionala Moldovei de fotbal feminin

Naţionala Moldovei de fotbal feminin a câştigat grupa 1 din prima rundă preliminară pentru EURO 2017 şi a obţinut calificarea în următoarea fază a calificărilor. Echipa antrenată de Alina Steţenco a reuşit această performanţă după ce în ultima etapă a învins cu 3-0 Luxemburgul, iar Letonia şi Lituania au remizat, 1-1.

Claudia Chiper a deschis scorul pentru echipa noastră în partida desfăşurată la Vadul lui Vodă deja în minutul 13. Chiper a dublat avantajul Moldovei în minutul 86, atunci când a înscris pentru 2-0. Rezultatul final al partidei a fost stabilit peste un minut, de către Ludmila Andone.

Moldova a reuşit să câştige grupa şi după ce partida dintre Letonia şi Lituania s-a încheiat cu o remiză. Dacă fotbalistele din Letonia se impuneau în duelul cu Lituania, naţionala noastră urma să încheie grupa pe locul doi.

În cadrul mini turneului găzduit de ţara noastră, Moldova a mai obţinut o victorie, 2-0 cu Lituania, şi a pierdut cu 0-1 în faţa Letoniei.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Moldova , femei , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1784 locuitori

Popeştii de Sus este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Popeştii de Sus a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.