02 iunie 2015, 14:18 Sport views 8634
Micii fotbaliști din Rezina vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia (foto)
Foto: facebook.com
02 iunie 2015, 14:18 Sport views 8634

Micii fotbaliști din Rezina vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia (foto)

La mijlocul lunii mai a fost organizat un Turneu Internaţional la mini-fotbal pentru copii născuţi în anii 2003-2004, la care au participat echipe din Rezina, Ucraina, România, Şoldăneşti şi Râbniţa. În rezultatul competiţiilor, campioni au devenit băieţii din Selecţionata raionului Rezina.

Pentru succesele înregistrate, micii fotbalişti din Selecţionata raionului Rezina, dar şi semenii lor din Clubul "Karate-kay", au primit, fiecare, din partea Consiliului raional Rezina, câte 2 mii de lei. Cadourile băneşti au fost înmânate de către doamna Eleonora Graur, preşedintele raionului Rezina.

Aceasta a fost posibil după ce, la finele săptămânii trecute, la ultima şedinţă, prin acordul majorităţii consilierilor, s-a votat proiectul de acordare a ajutoarelor financiare atât pentru aceşti copii, cât şi pentru antrenorii lor, care duc faima raionului Rezina departe peste hotarele ţării.

Dna Eleonora Graur a venit şi cu o surpriză, anunţând că după ce Federaţia Moldovenească de Fotbal a văzut rezultatele acestor copii, le face şi un cadou pe măsură. Astfel, în perioada 10-12 august, micii fotbalişti vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia, Tbilisi.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

fotbal , copii , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populaţia:
8 locuitori

Nistreni este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Nistreni este situat la o distanță de 45 km de oraşul Rezina şi la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Nistreni a fost întemeiat în anii 60 ai secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.