26 octombrie 2015, 14:47 Sport views 7569
Sportiv moldovean − primul loc la Cupa Mondială din Germania
26 octombrie 2015, 14:47 Sport views 7569

Sportiv moldovean − primul loc la Cupa Mondială din Germania

Luptătorul „Voievod", Tudor Rotari, a cîștigat primul loc la World Championship WFMC 2015, care s-a desfășurat în Germania, la categoria de 80 kg, versiunea Grappling.

Tudor și-a demonstrat calitățile de luptător excelent, susținînd perfect toate luptele, executînd aruncări puternice, în plus, a dat dovadă că posedă o tehnică bună și are un comportament cu adevărat sportiv, căci nu a folosit lovituri interzise.

Ne bucurăm pentru succesele sportivului nostru și îl felicităm cu ocazia acestei victorii "curate" și sigure!

Referințe:

Grappling — este o luptă sportivă, formă a artelor marțiale care combină tehnici din multe stiluri de luptă cu restricții minime asupra aplicării loviturilor care provoacă dureri, dar și asupra strangulărilor.

Tudor Rotari, născut la: 22.07.1991, studii: Colegiul de Transport din Chișinău; Universitatea Tehnică din Moldova; în prezent este student în anul trei la Academia Protecției Civile din Moscova la Facultatea Militară Inginerie. În Moldova a lucrat în calitate de scafandrier-salvator. Centura neagră 1 DAN „Voievod".

Sursa: voievod.md

Cuvinte cheie:

Voievod , sport , victorie , Germania , Cupa Mondiala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.