12 septembrie 2016, 12:10 Sport views 4876
„Sheriff” şi-a fortificat poziţia de lider în Campionatul Moldovei
12 septembrie 2016, 12:10 Sport views 4876

„Sheriff” şi-a fortificat poziţia de lider în Campionatul Moldovei

Clubul tiraspolean de fotbal „Sheriff", în weekend, a dispus de campionul en-titre – „Milsami" Orhei – cu scorul de 2:0.

Acest rezultat, la fel ca şi înfrîngerea principalului concurent – „Zimbru" Chişinău –, le-a permis tiraspolenilor să-şi fortifice poziţia de lider, comunică NOI.md.

Meciul principal al rundei a şaptea a avut loc la Tiraspol. „Sheriff" a deschis scorul cu „Milsami" în prima repriză. Penaltiul în poarta oaspeţilor a fost realizat în minutul 44 de Josip Brezovec. În repriza a doua Dino Skvorc a fortificat poziţia de lider, majorînd scorul în minutul 58 pînă la 2:0.

Urmăritorul principal al tiraspolenilor – „Zimbru" Chişinău – a cedat cu scor mare clubului „Zarea". Meciul de la Bălţi s-a finalizat cu scorul de 3:0 în favoarea echipei „Zarea", care a urcat pe poziţia a doua şi acum este devansată de „Sheriff" doar cu două puncte.

În celelalte meciuri „Dacia" Chişinău a dispus de „Petrocub" cu scorul de 4:0, „Dinamo-Auto" a fost mai puternic decît „Saxan" (1:0). Cu acelaşi scor (1:0) „Academia" în deplasare la Nisporeni a dispus de echipa locală „Speranţa".

Meciurile rundei a opta vor avea loc la 16 şi 17 septembrie.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Campionat , sport , Sheriff

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.