25 ianuarie 2012, 11:38 Sport views 4031
25 ianuarie 2012, 11:38 Sport views 4031

Echipa „Don-Baschet” – lider în campionatul Moldovei în divizia „A”

La campionatul Moldovei la baschet între echipele din divizia „A” baschetbaliştii din Donduşeni s-au întîlnit cu echipa „Olimp” a unui liceu din Sîngerei. Prima pătrime a jocului a fost mai bună din punct de vedere tehnic şi cu un rezultat frumos pentru donduşeneni. În prima jumătate a jocului norocul a fost de partea donduşenenilor.

După întrerupere baschetbaliştii din Sîngerei au încercat să salveze jocul, activînd presingul, dar primeau numai puncte de penalizare. Baschetbaliştii din Donduşeni atacau organizat. Luînd în calcul diferenţa în scor antrenorul echipei Ruslan Varzari îi dirija, în temei, pe jucătorii tineri. De aceea în pătrimea a treia diferenţa  s-a redus cu două puncte. Întîlnirea s-a încheiat cu scorul 76:62.

Clubul  „Don-Baschet”  din Donduşeni este lider al campionatului Moldovei la baschet. Următoarea întilnire este planificată cu echipa oraşului Rîşcani.

Sursa:  canalregional.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
1988 locuitori

Gradişte este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gradişte și Iurievca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1988 de oameni. Satul Grădiște a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.