07 februarie 2012, 15:29 Sport views 4777
07 februarie 2012, 15:29 Sport views 4777

La Tiraspol au fost stabilite 14 recorduri naţionale

150 de participanţi a reunit cea de a 12-a ediţie a Campionatului de Iarnă a Moldovei la înot. La competiţia de la Tiraspol au fost stabilite 14 recorduri naţionale. În plus, înotătorii moldoveni au mai obţinut şi medalii. Eugenia Tanasienco şi Danila Artiomov au obţinut 8 distincţii de aur. Tatiana Perstniova şi Vladimir Naleikin s-au mulţumit să cucerească 6 medalii de aur. Cîte 3 distincţii de argint le-au revenit Tatianei Chişca şi Iuliei Olari.

Conform rezultatelor Campionatului Moldovei la înot, conducerea Federaţiei de profil şi corpul de antrenori au format lotul naţional al Moldovei, care va participa la Campionatul Ţărilor Balcanice printre juniori. În componenţa acestuia au fost incluşi: Danila Artiomov, Eugen Coroliuc, Vladimir Naleichin, Pavel Izbişciuc, Timur Iabandji, Denis Vasenin, Tatiana Perstniova, Ana Semiruncic, Daria Borisiuc, Olga Maliutina, Natalia Zancicovscaia şi Galina Dada.

Balcaniada de juniori se va desfăşura la Chișinău în perioada 26-29 aprilie.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.