05 ianuarie 2017, 12:20 Sport views 3908
Naționala de futsal a învins Turcia
05 ianuarie 2017, 12:20 Sport views 3908

Naționala de futsal a învins Turcia

Selecționata de futsal a Moldovei a obținut victorie, scor 5-2, în primul meci amical cu Turcia, disputat la Yalova. Golurile tricolorilor au fost marcate de Sergiu Tacot (dublă), Andrian Lașcu, Andrei Negara și Cristian Obadă.

Selecționerul Vladimir Vusatâi a trimis în teren din primele minute următorii jucători: Oleg Chitoroagî, Sergiu Tacot, Andrian Lașcu, Cristian Obadă și Constantin Burdujel. Turcia și Moldova urmează să mai joace un meci amical pe 5 ianuarie în complexul sportiv din orașul Yalova.

Partidele din Turcia reprezintă pentru naționala Moldovei o ultimă etapă de pregătire către Campionatul European de futsal. În prima rundă preliminară, tricolorii vor juca în grupa B, alături de Grecia, San Marino și Țara Galilor. Meciurile vor avea loc în perioada 23 ianuarie – 1 februarie 2017 în Țara Galilor.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Turcia , selecționata Moldovei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
382 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Orehovca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 382 oameni. Satul Salcia a fost menționat documentar în anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.