24 februarie 2017, 17:11 Sport views 3094
Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale
24 februarie 2017, 17:11 Sport views 3094

Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale

Sheriff a învins-o pe Speranța, cu scorul de 2-0, la Nisporeni, în cadrul etapei a 20-a a Diviziei Naționale la fotbal. În urma acestei victorii, echipa antrenată de italianul Roberto Bordin a urcat pe prima treaptă a podimului de premiere, transmite IPN.

Succesul a fost asigurat grație golurilor marcate în prima repriză de Evgheni Oancea și Josip Brezovec. Croatul Brezovec a ajuns la 10 reușite în actuala stagiune, fiind golgheterul campionatului. Sheriff are un avans de un punct față de Milsami, care a cedat cu 1-2 echipei Zaria. Bălțenii au întrerupt seria din 10 meciuri fără înfrângere a celor de la Milsami. Zaria se află pe locul 3, la 2 puncte în spatele liderului Sheriff.

Într-o altă partidă a etapei a 20-a, Academia a dispus de Petrocub, cu 2-1. Sâmbătă, 25 februarie, sunt programate partidele Dacia - Dinamo-Auto și Zimbru - FC Ungheni.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
102 locuitori

Popeştii Noi este un sat din cadrul comunei Petreni, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Drochia și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 102 oameni. Satul Popeştii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.