27 aprilie 2017, 12:20 Sport views 2687
S-au aflat semifinalistele Cupei Moldovei
27 aprilie 2017, 12:20 Sport views 2687

S-au aflat semifinalistele Cupei Moldovei

Zaria Bălți a eliminat-o dramatic pe Dacia Chișinău din Cupa Moldovei. Deținătoarea în exercițiu a trofeului s-a impus la seria penaltyurilor pe terenul adversarei.

Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, scor 0-0. În prelungiri, ambele echipe au marcat câte un gol. Boghiu a deschis scorul pentru Zaria în minutul 95, iar Isa a egalat în minutul 117. La loviturile de departajare, portarul bălțenilor Serghei Pașcenco a avut două parade și a înclinat balanța în favoarea echipei sale.

În semifinale, Zaria va întâlni echipa Zimbru, care n-a avut probleme cu Dinamo-Auto. Galben-verzii s-au impus cu 4-0 grație golurilor marcate de Anton (13, 87), Milinceanu (31) și Theodoro (58).

Sheriff a avut de tras din greu pentru a ajunge în penultimul act. Tiraspolenii au câștigat la limită, cu 1-0, pe terenul lui Milsami. Radu Gînsari a înscris singurul gol în minutul 62.

În semifinale, Sheriff va juca cu Petrocub, învingătoare în partida cu Saxan, scor 3-0. Dima, Ursu și Taras au marcat cele trei goluri.

Meciurile din semifinale vor avea loc pe 16 mai.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
482 locuitori

Drojdieni este un sat din cadrul comunei Şişcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 482 de oameni. Satul Drojdieni afost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.