25 mai 2017, 12:35 Sport views 6236
Zebra Valli a prezis rezultatul finalei Cupei Moldovei la fotbal (Video)
25 mai 2017, 12:35 Sport views 6236

Zebra Valli a prezis rezultatul finalei Cupei Moldovei la fotbal (Video)

Zebra Valli de la Grădina Zoologică din Chişinău, care a demonstrat tuturor că "știe fotbal" a mai făcut un pronostic.

Zebra Valli a devenit celebră după ce anul trecut a prezis corect cîştigătoarea Ligii Campionilor, dar şi cea a Ligii Europei.

Acum să vedem cum se va descurca în fotbalul moldovenesc. Ea va alege cîştigătoarea Cupei Moldovei dintre Sheriff Tiraspol şi Zarea Bălţi.

Zebra a avut nevoie de doar cîteva secunde pentru a alege morcovul din găleata cu emblema formaţiei Sheriff Tiraspol, în detrimentul celeia cu emblema echipei Zarea Bălţi.

Cum şi era de aşteptat, reprezentanţii celor două finaliste ale Cupei Moldovei au păreri împărţite despre alegerea zebrei.

Finala Cupei Moldovei, meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Zaria Bălţi, va avea loc pe stadionul Zimbru din Chişinău cu începere de la ora 20:00. Partida va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Turcia.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

zebra , fotbal , Finala , fotbal , cupa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.