25 may 2017, 12:35 Sport views 6266
Zebra Valli a prezis rezultatul finalei Cupei Moldovei la fotbal (Video)
25 may 2017, 12:35 Sport views 6266

Zebra Valli a prezis rezultatul finalei Cupei Moldovei la fotbal (Video)

Zebra Valli de la Grădina Zoologică din Chişinău, care a demonstrat tuturor că "știe fotbal" a mai făcut un pronostic.

Zebra Valli a devenit celebră după ce anul trecut a prezis corect cîştigătoarea Ligii Campionilor, dar şi cea a Ligii Europei.

Acum să vedem cum se va descurca în fotbalul moldovenesc. Ea va alege cîştigătoarea Cupei Moldovei dintre Sheriff Tiraspol şi Zarea Bălţi.

Zebra a avut nevoie de doar cîteva secunde pentru a alege morcovul din găleata cu emblema formaţiei Sheriff Tiraspol, în detrimentul celeia cu emblema echipei Zarea Bălţi.

Cum şi era de aşteptat, reprezentanţii celor două finaliste ale Cupei Moldovei au păreri împărţite despre alegerea zebrei.

Finala Cupei Moldovei, meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Zaria Bălţi, va avea loc pe stadionul Zimbru din Chişinău cu începere de la ora 20:00. Partida va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Turcia.

Source: publika.md

Keywords:

zebra , fotbal , Finala , fotbal , cupa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1080 locuitori

Hansca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Hansca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1080 de oameni. Satul Hansca a fost menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.