29 august 2012, 16:21 Sport views 7085
29 august 2012, 16:21 Sport views 7085

Moldovenii au cîştigat trofeul turneului internaţional de la Ardino


Foto: donntu.edu.ua

Selecţionata de juniori a Şcolii sportive nr. 8 din Chișinău a cîştigat trofeul principal la cea de-a 11-ea ediţie a turneului internaţional de tenis de masă de la Ardino (Bulgaria), concursul pe echipe, transmite MOLDPRES.

Ea s-a clasat pe primul loc după ce în finală a învins reprezentativa Serbiei cu scorul 3-2, a informat astăzi, şeful echipei moldovene, Marc Granovschi. "Am fost conduşi cu 2-0, dar am reuşit un reviriment spectaculos, aplaudat de toată sala. Igor Ciorici, Gheorghe Litovcenco şi Oleg Eni au învins în partidele ce au urmat şi astfel ne-am clasat surprinzător pentru toţi pe primul loc", a spus el.

Echipa moldoveană a debutat la acest turneu. "Am fost invitaţi să venim şi la ediţia următoare. Am convins organizatorii că avem valoare, că ştim să ne apărăm şansele, demonstrînd un joc de calitate. Unica noastră reprezentantă, Ecaterina Jibric, a concurat în componenţa echipei Bulgariei şi a adus de asemenea puncte preţioase, clasîndu-se pe primul loc", a adăugat oficialul.

Reprezentanţii Şcolii sportive nr. 8 au avut recent o comportare meritorie şi la Campionatul European de minicadeţi, desfăşurat la Schiltigheim (Franţa). Cristian Chiriţă şi Tatiana Purice s-au calificat în finală la categoriile lor de vîrstă, situîndu-se pe locurile 7 şi, respectiv, 16. "Dacă am fi avut numărul necesar de cantonamente, participări la diferite turnee internaţionale, la sigur, că am fi devenit premianţi. Oricum, şi aceste rezultate sînt bune", a remarcat antrenorul lor, Natalia Smirnova, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

sport , tenis , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2775 locuitori

Răspopeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Răspopeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 25 km de orașul Șoldănești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2775 de oameni. Pentru prima dată satul Răspopeni este menționat într-un document datînd din anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.