27 septembrie 2012, 11:57 Sport views 7354
27 septembrie 2012, 11:57 Sport views 7354

Moldoveanul Boris Sava - de șase ori campion mondial


Foto: moldova.sports.md 

Luptătorul moldovean de stil liber Boris Sava a obţinut în week-end, la Budapesta (Ungaria), al şaselea titlu de campion mondial de veterani, categoria de vîrstă de pînă la 50 de ani, a remarcat astăzi, într-o conferinţă de presă, fostul lui antrenor, Nicolae Oriol, transmite MOLDPRES.

În finală, el l-a devansat pe Saidmagomed Masiev din Federaţia Rusă.

Republica Moldova fost prezentă la recenta ediţie a Mondialele cu patru sportivi. Toţi au devenit premianţi. Campion la categoria de greutate pînă la 85 de kilograme, Divizia A, a devenit Tudor Eni din Călăraşi, Petru Marta (Chișinău) s-a clasat pe locul doi la categoria de greutate de 76 de kilograme, Divizia E, iar Petru Moraru din Călăraşi a ocupat locul trei la categoria de 76 de kilograme, Divizia B.

Boris Sava (49 de ani) este profesor la Liceul republican cu profil sportiv din Chișinău.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
371 locuitori

Brînzeni este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Glodeni şi la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Satul Brînzeni a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.