28 iulie 2011, 12:27 Sport views 8224
28 iulie 2011, 12:27 Sport views 8224

Sportivii moldoveni medaliați la campionatul Europei de juniori la lupte universale

Maxim Romanov a cucerit o medalie de aur şi una de bronz, iar Anatol Slavovici a luat bronzul la campionatul Europei la lupte universale de juniori, care a avut loc în regiunea Kaluga din Rusia.

Deşi nu este un sport în care statul să facă investiţii, Moldova se află printre primele cinci ţări ale lumii la lupte universale. În clasamentul pe echipe Moldova nu a ocupat nici o poziţie, deoarece nu a avut suficienţi sportivi.

La ediţia din acest an a Campionatului European de lupte universale din Rusia au participat 212 de sportivi din 26 ţări. În octombrie se va desfăşura campionatul mondial care va fi găzduit tot de Federaţia Rusă.

 

Sursa: sportman.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.