20 februarie 2013, 12:06 Sport views 3484
20 februarie 2013, 12:06 Sport views 3484

Moldoveanul Maxim Dubarenco evoluează cu succes într-un turneu internațional


Foto: trm.md

Tenismanul moldovean Maxim Dubarenco atacă tare în turneul internațional ITF, ce se desfășoară în Ucraina și are un fond de premii de 10 mii de dolari, informează protv.md.

El s-a calificat ieri în optimile competiției Selena Cup, după ce s-a impus în fața unui tenisman din Belgia. În optimi Maxim Dubarenco, în vîrstă de 19 ani, îl va întîlni pe ucraineanul Vladislav Manafov.

Cînd erau juniori, cei doi au jucat împreună, în concursul de dublu. In 2011 la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ei au ajuns pînă în semifinale, iar anul trecut la Wimbledon au fost eliminați din sferturi.

Cuvinte cheie:

turneu , tenis , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1585
Populația:
1397 locuitori

Fîntîniţa este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte satul Fîntîniţa și stația de cale ferată Ghizdita. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1397 de oameni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Drochia și la 194 km de Chișinău. Satul Fîntînița a fost menționat documentar în anul 1585.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.