20 february 2013, 12:06 Sport views 3485
20 february 2013, 12:06 Sport views 3485

Moldoveanul Maxim Dubarenco evoluează cu succes într-un turneu internațional


Foto: trm.md

Tenismanul moldovean Maxim Dubarenco atacă tare în turneul internațional ITF, ce se desfășoară în Ucraina și are un fond de premii de 10 mii de dolari, informează protv.md.

El s-a calificat ieri în optimile competiției Selena Cup, după ce s-a impus în fața unui tenisman din Belgia. În optimi Maxim Dubarenco, în vîrstă de 19 ani, îl va întîlni pe ucraineanul Vladislav Manafov.

Cînd erau juniori, cei doi au jucat împreună, în concursul de dublu. In 2011 la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ei au ajuns pînă în semifinale, iar anul trecut la Wimbledon au fost eliminați din sferturi.

Keywords:

turneu , tenis , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2008
Populația:
298 locuitori

Schinoasa este un sat din comuna Țibirica, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Călăraşi și la 60 km de Chișinău. Satul Schinoasa are 298 de locuitori. Localitatea a fost inclusă în Registrul localităților R. Moldova în anul 2008.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.