20 iulie 2022, 14:30 Sport views 2598
Maia Sandu înmînat Drapelul de Stat echipei de sportivi ce ne va reprezenta țara la Festivalul Olimpic
Foto: presedinte.md
20 iulie 2022, 14:30 Sport views 2598

Maia Sandu înmînat Drapelul de Stat echipei de sportivi ce ne va reprezenta țara la Festivalul Olimpic

Șefa statului, Maia Sandu, a înmînat astăzi Drapelul de Stat al Republicii Moldova echipei de sportivi ce ne va reprezenta țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia.

„I-am felicitat pe tineri pentru performanțele obținute pînă în prezent și care i-au adus la prima competiție olimpică din viața lor. Am menționat, totodată, că au o misiune importantă și responsabilă, care depășește limitele sportului - căci, reprezentîndu-ne cu demnitate țara, ei vor promova Republica Moldova în lume.

Festivalul Olimpic al Tineretului European este despre excelență sportivă, dar și despre prietenie, respect și bună înțelegere între oameni și popoare. Le doresc tinerilor sportivi ca talentul și munca depusă pînă acum să le aducă rezultate și să devină motiv de mîndrie pentru toată țara. Iar noi, de acasă, îi vom urmări și vom fi solidari cu ei”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
138 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 138 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.