19 iunie 2013, 11:03 Sport views 6863
19 iunie 2013, 11:03 Sport views 6863

Selecţionata Moldovei – pe locul trei în clasamentul pe echipe la Europenele de lupte marţiale mixte


Foto: moldpres.md

Medaliaţii moldoveni la Europenele de lupte marţiale mixte, desfăşurate în week-end la Kiev (Ucraina), Grigore Panfilii, Eugen Tcaci şi Victor Bargan, şi-au împărtăşit impresiile, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite MOLDPRES.

”A fost un turneu puternic. Argintul cucerit îmi insuflă mult optimism pentru viitoarele concursuri. Aş fi obţinut şi aurul, dar mi-a lipsit experienţa competiţională necesară”, a declarat Grigore Panfilii, care a concurat la categoria de greutate de pînă la 77,1 kilograme.

”Au fost meciuri grele, dar şi interesante. Medalia de bronz cucerită este o răsplată a muncii depuse la antrenamente”, a spus Eugen Tcaci, care a evoluat în cîntarul categoriei de greutate de pînă la 70,3 kilograme.

”Eu sînt mulţumit de bronzul obţinut. Sper să-l schimb pe o medalie mai preţioasă la viitoarele turnee”, a subliniat Victor Bargan (93 kg).

Selecţionata moldoveană s-a situat pe locul trei în clasamentul general pe echipe, după reprezentativele Federaţiei Ruse şi Ucrainei. ”Avem sportivi talentaţi. Locurile ocupate, medaliile cucerite vorbesc în acest context de la sine”, a concluzionat antrenorul lotului naţional, Ion Gheorghiu.

La campionat au participat peste 150 de sportivi din 26 de ţări. Lotul naţional va începe, după o scurtă pauză de refacere, pregătirile de Campionatul Mondial, care se va desfăşura în octombrie anul curent la Sankt Petersburg, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

arte martiale , Europa , Ucraina , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
3427 locuitori

Gura Bîcului este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Este amplasat la o distanță de 35 km de orașul Anenii Noi și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3427 de oameni. Prima atestare documentară a satului (cu numele Davidova) datează din anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.